Hogy beszéljem le erről?
A kérdésre válaszolva: sehogy. Legyél normális, talán még valamilyen kapcsolat lesz köztetek, de visszamenni nem fog, és jól is teszi.
Én is azt szeretném megkérdezni, amit a 24-es. Miért bántottad egyáltalán? "Rájöttem hogy szeretem a testvérem hogy jó ember" Miért, eddig mégis mi a fenét gondoltál róla?
"... rosszul bántam vele. Durván beszéltem vele a háta mögött is bántottam bevallom kihasználtam próbáltam ott megkeseríteni az életét ahol tudtam"
Mi volt a célod ezzel a viselkedéssel?
Mit szerettél volna elérni vele?
Az alapkérdés, hogy hogyan beszéld le a költözésről - sehogy.
Engedd el, támogasd, vágj hozzá jó pofát, még ha nehezedre esik is. Ezt bizony tényleg megérdemelted.
Ami a kapcsolat helyreállítását illeti, na azon lehet agyalni, gondolkozni.
Mondhatod neki, hogy nagyon megbántad azt, hogy milyen testvér voltál, és megérted, hogy számára ezek most csak szavak, nem bízik benned, gyűlöl, stb.
A bizalmat nem szavakkal, hanem tettekkel lehet kiérdemelni. Lássa, hogy tényleg megváltoztál, segítsd mindenben, még a költözésben ,is, lakásfelújításban... Bátorítsd, örülj a sikereinek...
Az is sokat segíthet, ha elmondod neki, hogy miért voltál vele olyan, amilyen, de ehhez érettség és mély önismeret kell, és bizony talán neked is fel kell mutatnod a sebezhetőségedet.
Semmiképpen ne kelts benne lelkifurdalást, érzelmi zsarolást, stb., hogy jaj, most hogy fizeted a kéglit... majd kiadod az egyik szobát bérbe.
További lehetőség, hogy mediátor segítségét kéred. Van olyan, hogy két ember nem képes egymással szót érteni, de ha valaki közvetít közöttük, akkor sikerül megérteni egymást. Persze baromira nehezen tudom elképzelni ezt a szitut.
Gyors változást se várj, annak is örülhetsz, ha eleinte hajlandó szóba állni veled.
Hogy te milyen önző vagy basszus...
A kérdésednek az kéne lennie, hogyan hozd helyre.
Erre az a kérdés, hogy hogyan győzd meg arról, hogy legyen neki szar, csak hogy neked kényelmes legyen.
Add el a házat és vegyél egy megfelelőt. A maradék oénzt add oda a tesódnak.
Te hulladék
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!