Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ez annak a jele, hogy nem...

Ez annak a jele, hogy nem szeret a testvérem?

Figyelt kérdés

5 évvel kisebb, mint én, 16 vagyok. Sokszor annyira jól elvagyunk, mindenről tudunk pletyizni, de gyakran előfordul, hogy összekapunk valamin, vagy idegesít, és durván veszekedünk. De tényleg durván. Ráadásul úgy, hogy én is és ő is elég hirtelenharagú és bosszúálló típusok vagyunk. Néha annyira ideges vagyok egy egy vitánál, hogy már nem tudok mit csinálni, és saját magamon vezetem le. Mármint úgy, hogy nagyon elharapdálom a számat, vagy ilyesmi. Eszemben sincs öngyilkos lenni, mielőtt valaki ezt gondolná:)

Lehet, hogy nem szeret? Fog változni ez? Mert nagyon félek, hogy nem.

2022. ápr. 6. 16:31
 1/6 A kérdező kommentje:
Lemaradt: mikor balhézunk, néha a fejemhez vágja, hogy nem is szeretem őt, itt pedig már tényleg rosszul érzem magam. Tényleg fáj, hogy így érez, mert egyszerűen próbálok mindent megtenni, hogy tudja, ő az egyik legfontosabb ember az életemben. Mindig segítek, ott vagyok, ha kell, minden alól kihúzom, hogy ne ő legyen a rossz, mindig meglepem valamivel, és mindenen osztozok vele. Megkérdem milyen napja volt, tanácsokat adok, beszélgetek vele, állandóan megdicsérem. Mit tehetnék még, hogy éreztessem vele, hogy szeretem?
2022. ápr. 6. 16:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Néha tegyél a kedvére, vegyed meg néha neki a kedvenc nasiját, csináljátok közös programokat, filmezzetek, ami csak rátok tartozik.

De figyelj, hogy ne váltson át kihasználásba az egész.

Egyébként teljesen normális a kapcsolat. Most fog elkezdeni kamaszodni, szóval lehetnek majd itt nagyobb viták is😅 "Két dudás nem fér el egy csárdában".

De meglesztek, ne aggódjatok.

2022. ápr. 6. 16:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!:) Ez megnyugtató!
2022. ápr. 6. 17:01
 4/6 anonim ***** válasza:
61%
Túlérzékeny kamasz vagy. Akadj le a testvéredről, ne akarj neki megfelelni. Nem kell állandóan vele foglalkozni és őt megmenteni saját magától. A saját életedet éld, és jelentkezz be az iskolapszichológushoz, mert az önbántalmazás igencsak egészségtelen.
2022. ápr. 6. 18:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Pár év aztán csak mosolyogsz ezen a korszakon :)
2022. ápr. 6. 22:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért veszekedtek ennyit mert ebben a korban vagytok.Később ez biztos változni fog. Egyébként régebben én is sokat veszekedtem a testvéremmel, de amióta egyetem miatt elköltöztem otthonról, és nem minden nap vagyunk együtt sokkal jobban kijövünk egymással.
2022. ápr. 7. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!