Szerintetek normális hogy 13 éves hugom mindenbe bele köt?
Figyelt kérdés
Szerethető aranyos lány, nem is erről van a szó, csak mostanában mindenbe beleköt, mutogatja nekem folyamatosan a lányokat, kérdezi hogy szerintem szépek e? Meg hogy szebbek e tőle, meg most abba kötött bele hogy "Neki kisebb a melle mint xynek" meg azokat a lányokat nézegeti meg keresgéli tiktokot, akiknek hosszabb haja van mint neki, es akkor elkezdi mondani hogy "jajj mert neki hosszabb a haja" tehát egyszóval szerintem önbizalomhiánya van. Szerintetek ez magátol ell fog mulni?2022. márc. 9. 22:58
21/23 anonim válasza:
Kérdező, te hány éves vagy? Nálad már "ellmúlt"? :D
23/23 anonim válasza:
Próbáljatok beszélni vele. Maradandó is lehet. Mert hiába írják páran, hogy még pár év, vagy max 10 év, ez hülyeség. Azért önbizalomhiányos sok felnőtt, mert gyermekként nem lett nekik elmondva, hogy gyönyörűek, és a tökéletesség nem létezik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!