Az normális,hogy szerintem mindig mindenben egyedűl vagyok? Egyedűl kell helytállnom? Ha fáj valami,ha beteg vagyok akkor nekem fáj én vagyok beteg?
Figyelt kérdés
Akár családban,akár párkapcsolatban,munkahelyemen is ha bajban vagyok akkor csak én vagyok bajban.2021. máj. 2. 19:31
1/6 anonim válasza:
Nem igazán értem a kérdést.
Ha fáj valamim, az nekem fáj. Vagy fájjon másnak is?
Ha beteg vagyok, akkor én vagyok beteg. Vagy legyen az más is?
Ha bajban vagyok, akkor én vagyok bajban. Vagy legyen bajban más is?
Ettől függetlenül, nem vagyok egyedül.
Mit akarsz kérdezni?
2/6 anonim válasza:
Igen, normalis.
Vagy arra gondolsz, hogy nincsenek barataid, parod, akivel megoszthatnad a dolgaidat?
Ez is elofordul, persze. Nyilvan jobb, ha van valaki, akivel tudsz beszelni, de a problemaidat senki nem tudja helyetted megoldani, sot, meg csak aterezni se tudja senki pontosan ugy, ahogyan te.
3/6 A kérdező kommentje:
Hú lehrt rosszúl fogalmaztam. Nem azt akarom,hogy másnak rossz legyen!!!! Hanem hogy hiába vagyunk család,hiába vagyunk egy pár,hiába vagyunk barátok....hiába vagyok társas lény végűlis csak egyedűl vagyok. Pl ha fáj a problémám akkor hiába "sajnál más" ő boldogan él. Emelett én sem tudom mások problémáit átérezni,néha zavar hogy másoknak vannak de tehetetlen vagyok.
2021. máj. 2. 19:40
4/6 A kérdező kommentje:
Fáj valamim vagy problémám van*
2021. máj. 2. 19:45
5/6 A kérdező kommentje:
2es az az igazság,hogy nem is mondok el barátoknak kollégáknak semmit,mert csak okoskodnak és boldogan tovább mennek.
2021. máj. 2. 19:47
6/6 anonim válasza:
Igen, normális. Állni kell a sarat. Például Istennek kiöntheted a szíved, Őt segítségül hívhatod, ha nehézséged van (nemcsak akkor).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!