Szerintetek mennyi az esélye annak, hogy ezt az öcsém élve megússza? 25.F
Van egy 20 éves öcsém és amit csinál az katasztrófa.
Rátérve a sztorira.
Nemrég lett meg neki a jogsija és attól, hogy most neki meglett a jogsija (nem mellesleg megjegyzem óriási nagy szerencséje volt, hogy meglett majd erre mindjárt kitérek) most ő azthiszi, hogy ezzel ő már egy tapasztalt rutinos sofőr aki minden szituációt tökéletesen megtud oldani.
Na most kezdjük ott, hogy kresz vizsgán megbukott kétszer és harmadjára is úgy sikerült csak neki, hogy az utolsó öt kérdésről fingja nem volt csak hasraütés szerűen tippelt és mindegyiket eltalàlta és ha egy ponttal kevesebbet kapott volna akkor harmadjára is megbukott volna.
Azért ne legyünk álszentek és mondjuk ki ha valaki úgy megy át éppen csak, hogy az utolsó öt kérdést hasraütés szerűen betippeli és pont jó akkor annak az embernek szerencséje volt a vizsgán és nem ismeri annyira a kreszt, hogy elkezdje a gyakorlatot.
Persze lehet szerencsénk az életbe én nem azt mondom de ha a vezetésről van szó akkor jobb lenne ha tudásunk lenne és nem szerencsénk.
Amikor befejezte a gyakorlatot és megkapta a jogsit az oktatója is úgy köszönt el tőle, hogy papíron megfelelt de nem javasolja neki, hogy egyedül vezessen és kifejezetten javasolja neki, hogy van egy olyan tanfolyam, hogy jogsi után és, hogy arra ha teheti iratkozzon be.
A szüleim megmondták neki, hogy ezek fényében biztos, hogy nem fognak neki venni autót csak akkor ha beiratkozik erre a jogsi utánira (anno én amikor letettem kaptam tőlük autót ajándékba alapvetően segítő szándékúak a szüleink és mivel nekem stabilan lett meg a jogsim, tudtam a kreszt meg a gyakorlott órák után még a szüleimmel vezettem egy darabig, hogy lássák, hogy biztonságosan vezetek ezért én kaptam tőlük egyet amit azóta is használok)
Erre a tesóm fogta magát és csak azért, hogy megmutassa, hogy ő mennyire menő a saját pénzéből vett egy kocsit sunyiban mindenki tudta nélkül és csak úgy hazaállt vele.
Szerintem ez már közveszélyes.
Nem vezet jól de az egója hajthatatlan.
Hiába mondta meg neki az oktatótól kezdve a szüleinkig mindenki, hogy menjen jogsi utánira mert egy y fordulást nem tud rendesen megcsinálni de ő a világ legjobb sofőrjének képzeli magát és csak megy azzal autóval.
Hiába van jogsija rosszul vezet csak maga szerint nem.
"Mindegy, megy vissza a piros."
Kis óvodás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!