Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért csinálta ezt, ennyire...

Miért csinálta ezt, ennyire semmibe néz?

Figyelt kérdés
Németországban dolgozom 3 hónapja, most jöttem először haza. Öcsém meghívott magához, mondta igyunk meg valamit, mivel ritkán fogunk találkozni. Elrendeztem minden dolgom, majd tegnap felmentem hozzá ahogy megbeszéltük. Azt hittem rám kíváncsi, a munkáról akar velem beszélni, és hogy milyen nekem ott kint, meg ilyesmik, de nem. Ahogy nyitottam be megcsapott a fűszag, 3 lecsúszott füvessel volt és nevetgéltek, olyanokkal akikről 10/9 embernek ha rájuk néznének a fű jutna először eszükbe, nagyon lerúgott emberek. Nem maradtam sokáig, beszélgettem velük, kérdezgettek de láttam öcsémen hogy nem nagyon érdekli, csak a füvet szívták és nevetgéltek. Most ha századjára jönnék haza akkor oké lenne, de így hogy ez volt az első utam egyedül ilyen messzire. Mikor mondtam ezt neki azt mondta ne vegyem ilyen komolyan a dolgokat, lazuljak el. Jogosan haragszok vagy túlreagálom?
2022. febr. 25. 20:05
A kérdező szavazást indított:
Bunkó dolog volt
Nem volt az
38 szavazat
 1/5 grafno ***** válasza:
93%
Ütött a cucc. Már máshol járt az esze.
2022. febr. 25. 20:11
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
Hát lehet lepontozni, tudom, ma nem trendi, ha valaki merészeli elítélni és szimpla drognak titulálni a (ki tudja, honnan származó, mivel nálunk ugye tiltott) füvet, de szerintem eleve baj, hogy ilyen alakokkal bulikázik. Én is szeretek szórakozni, de érdekes módon sosem szorultam ilyen szerekre ahhoz, hogy jól érezzem magam. Másik részről meg bunkóság valakit full beszívva vagy épp full részegen várni, akit rég nem láttál és elvileg beszélgetni akartok.
2022. febr. 25. 20:25
 3/5 anonim ***** válasza:
89%
A drogos az drogos, hiába védik egyes szerhasználók, hogy á, teljesen oké füvezni..
2022. febr. 25. 21:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Drog hatása.
2022. febr. 25. 22:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem gondoltád arra hogy az öcséd depressziós, és lelki gondjai vannak? Van barátnője?
2022. márc. 2. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!