Mit tegyek? Annyira fáj ez nekem.
Van egy testvérem akivel egy időben nagyon jó viszonyt ápoltunk egészen odáig amíg egy barátja be nem vitte őt egy rossz társaságba.
Nem arra kell gondolni, hogy rendszeresen isznak meg drogoznak hanem ebbe a társaságba van egy 5-6 olyan ember akik szórakozó helyeken kidobók. Azóta a tesóm teljesen elszállt és azthiszi, hogy mindent megtehet következmények nélkül mert ha bármi van majd a nagytesók elintézik ami eddig ígyis volt. Például volt egy olyan eset, hogy valakitől kölcsönkért nem is kevés pénzt, hogy most ez neki nagyon kéne de 2 hét múlva amikor jön a fizuja és akkor megadja. Letelt a kéthét utána kereste az emberke majd közölte vele, hogy bekaphatja majd ezt ezaz ember nem akarta annyiban hagyni de végül mivel a kidobó haverokat bevonta ebbe a tesóm akkor inkább ezaz ember is elengedte ezt a történetet.
Tipikusan az a társaság, hogy nem számít, hogy a valóságban kinek van igaza ott van az ő körük és azon belül bármi történik bárkivel csak nekik van igazuk
Ez van. Majd egy szep napon o es a tokos haverjai is koppanni fognak. Par ev a sitten es majd rajon, hogy ki az igazi barat.
Az a kolcson keros eset utan pedig egy ilyen kis alattomos gorennyel nem is tartanam a kapcsolatot.
Jah es 4 testverem van! A legidosebb nalunk is teves utra tevedt. Probaltam segiteni, de fontosabbak lettek a cimborai, meg a csoveskedes..
Szepen elkezdtem magasrol tojni ra. Nem kerestem sem unnepekkor, sem szuletesnapokon..
Aztan sittre kerult. Na kit hivott szerintetek?
Amugy aztan is tolta a regi eletvitelt. Kesobb koppant meg jo parat. Mondta, hogy meganta a tortenteket. Kozoltem vele, hogy ez szep es jo, de szamomra ezek ures szavak. Annyi csalodas utan, mar nem tudtam bizni benne. Mondtam neki, hogy tettekkel bizonyitsa, hogy megvaltozott es akkor hajlando leszek valtoztatni a hozzaallasomon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!