Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Segíteni szeretnék neki. Hogy...

Segíteni szeretnék neki. Hogy oldjam meg ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

Az öcsém az utóbbi időben borzasztóan elhízott. Nem tudom hány kiló, de szerintem minimum megduplázta a súlyát az utóbbi 2-3 évben. Beszéltük vele, nincs semmi probléma, kivizsgáláson is volt a kedvünkért. Tegnap volt a szülinapom, és fél füllel hallottam egy beszélgetést, amiben az öcsém engedélyt kért(!) a barátnőjétől, hogy abbahagyhassa az evést, amire azt a választ kapta, hogy még nem. Nem akartam elhinni. Félrehívtam számon kérni a barátnőjét, de elhajtott, és azóta az öcsém sem beszél velem. Azért érthetetlen az egész, mert a barátnője egy vékony, csinos nő, aki bárkit megkaphatna. Mégis olyan, mint valamivel sakkban tartaná az öcsémet, és evésbe kényszerítené.

Tényleg nem volt jogos, hogy beleszóltam ebbe? Mit tudnék tenni? Mi ez az egész egyáltalán?

2022. febr. 1. 14:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
#6 Pedig ez sajnos nagyon is valós jelenség. Én, évekkel ezelőtt, láttam egy dokumentumfilmet erről a fétisről. Több szereplő volt, nyilván, de bennem az maradt meg legjobban, hogy volt egy pár, ahol a szálkás,sportos csávó "etette" a kb. 2 mázsás nőjét...
2022. febr. 2. 10:12
 12/12 anonim ***** válasza:

Ez valóban egy szexuális fétis. Ne akard őket szetvalasztani, de azt akard elerni, hogy a testvéred kezdjen először kevesebbet enni, majd fogyni. És ha ennek az az ára, hogy megszakad

a kapcsolatuk, hát akkor megszakad. Ez a fétis a kövér fel számára életveszélyes.

2022. febr. 4. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!