Segíteni szeretnék neki. Hogy oldjam meg ezt a helyzetet?
Az öcsém az utóbbi időben borzasztóan elhízott. Nem tudom hány kiló, de szerintem minimum megduplázta a súlyát az utóbbi 2-3 évben. Beszéltük vele, nincs semmi probléma, kivizsgáláson is volt a kedvünkért. Tegnap volt a szülinapom, és fél füllel hallottam egy beszélgetést, amiben az öcsém engedélyt kért(!) a barátnőjétől, hogy abbahagyhassa az evést, amire azt a választ kapta, hogy még nem. Nem akartam elhinni. Félrehívtam számon kérni a barátnőjét, de elhajtott, és azóta az öcsém sem beszél velem. Azért érthetetlen az egész, mert a barátnője egy vékony, csinos nő, aki bárkit megkaphatna. Mégis olyan, mint valamivel sakkban tartaná az öcsémet, és evésbe kényszerítené.
Tényleg nem volt jogos, hogy beleszóltam ebbe? Mit tudnék tenni? Mi ez az egész egyáltalán?
Így van a csaj egy feeder, de az öcsédnek ez nem tetszik, ha jól értem, akkor ez egy bántalmazó kapcsolat.
Beszélj az tesóddal négyszemközt és keressetek neki egy pszichológust és egy családon belüli erőszakkal foglalkozó csoportot!
Hát, ha nem kamu ez a kérdés, akkor valóban ez egy ilyen fajta kapcsolat.
Feeder-feedee, nézz utána a neten, az egyik fél abban leli örömét, ha etet másokat, a másik abban, ha etetik. Nem számít, hogy az etető milyen vékony vagy csinos, neki akkor is az adja meg a szexuális izgalmat, ha másokat etethet, sőt, JÓL FELHIZLALHAT.
Nem tudsz ezzel mit kezdeni. Volt egy barátnőm régebben, aki hasonló kapcsolatban volt, csak a fickója etette őt... 140 kg körül járt, mikor a pasi végül otthagyta őt, ő meg rájött, hogy mégsem tetszik neki ez a dolog (lehet, hogy fordított sorrendben volt, nem tudom), de addigra teljesen felborult az anyagcseréje, a hormonjai a hirtelen hatalmas hízástól (2 év alatt megduplázta a súlyát).
Aztán vért izzadt hogy fogyjon, mert már az egészsége sínylette meg, de akkor már sokkal nehezebb volt neki ezekkel a problémákkal. Egy darabig jártunk együtt edzeni, de aztán elhagyta az edzést, egyre kevesebbet keresett, már nem vagyunk kapcsolatban.
Csak azért írom ezt le neked, hogy legyél tisztában a jelenséggel, én nem mondanám, hogy ez egy "ártatlan fétis", nem olyan, mint mikor valaki pl. élvezi ha kikötözik egymást, mert ez kőkeményen tönkreteszi az egészségét az egyik félnek.
Én nem tudtam hatni a barátnőmre, próbáltam kritika és rosszallás nélkül ott lenni mellette, amikor kellett, szerintem te is próbáld ezt a testvéreddel. Ha egyszer kilép ebből a kapcsolatból, nagy szüksége lesz a támogatásra.
5: én is erre tippeltem...
AMúgy érdekes, hogy különböző fórumokon járok, de egyedül itt találkoztam ezzel - nyilván valakinek a mániája, hogy erről kiírjon kérdéseket....
Jézusom, nem is tudtam, hogy ilyen van... De ennek mi értelme van? Már így is veszélyesen kövér, alapvető dolgokban segíteni kell neki, mint pl a cipő bekötése, stb. Miért akarja, hogy tovább hízzon?
5: Miért lenne kamu? Egyébként is lány vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!