Nagyon hosszú?Ezt most hogy lehet megoldani?
Figyelt kérdés
Anyosomeknal lakunk,anyosomnak van meg egy nagyobbik fia akinek eddig nem lett csaladja,es aki ugymond az ,,aranyszaró",a rokonoktol tudtam meg h a sajat szuleit a testvere(ferjem) ellen ugrasztotta-emiatt a ferjem sok ideig alkoholba menekult de a testvere ellen o sose mondana semmi rosszat ezek ellenere se-de amugy mindenki elott alszenteskedik h o milyen jo,mennyir segit..stb.Na a dolog addig ment mig en ide kerultem,a ferjemet rendbe szedtem 3 ev alatt(leszokott az italrol,mindent megtesz h jo ember legyen)a szuleit leneveltem arrol hogy a kisebbik fiukat tamadjak...minden happy lenne de...a testver elso perctol nem kedvel,orokke beszologatott,most jottem ra h nagyon sokat mocskolodik rolam masoknak,lett egy uj csaja az is hulyenek nez,anyosomekat ragja h en milyen rosz vagyok...miert teszi?en nem ertem...a ferjem megtiltotta h akarcsak be is szoljak nekk,megjegyzem soha nem is szoltam megcsak hozza se nagyon emiatt h keruljem a bajt,de a baj megtalalt igy is...en nem tudom felfogni,miert jo valakinek h a testveret tonkre tegye?engem nem is ismer de elso perctol gyulol...raadasul a plane az h masok elott meg aldott embernek adja elo magat...2022. jan. 28. 21:49
11/13 anonim válasza:
Ne legyen igazam de soha nem fog a parod melled àllni.
13/13 anonymousreview60 válasza:
Sejtettem, hogy spórolás áll a dolog mögött.Az anyósodékkal élve lehet, hogy hamarabb lesz ház, de később nyugalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!