Mit találjak ki, hogy ne kelljen elmennem a nővérem meglepetés szülinapi partijára?
Miért kell ezt az ökör, amcsi sz@r szokást is átvenni? Meglepetés szülinapi party, hányinger.
Ne hagyd, hogy rád kényszerítsenek dolgokat, én is ilyen voltam fiatalabb koromban, ma már haragszom magamra, hogy akkor nem álltam ki magamért.
Meglepetésből ne legyél ott, külön felköszöntöd...ennyi..
Mivel meglepi a nővéreddel nem tudod megbeszélni, de szerintem szimplán elég ha nem mész. Nem kell megindokolni.
Szerintem sok testvér amúgy is feszélyezve érzi magát a barátai körében, ha ott van a testvére, akár milyen jó a viszony nem tud úgy kibontakozni, elengedni magát, olyan sztorikat elmesélni. Mi szeretjük egymást a testvéreimmel, de a barátokkal tartott partikra idővel már nem hívtuk el egymást, csak a családdal ünnepeltünk.
Ezt akár a párjának is elmondhatod így ahogyan van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!