Nem vagyunk már kisgyerekek, ő 32 éves, én meg 27 éves. De bármit is csinálok mindent egyből elmond anyámnak, aki persze ilyenkor szintén ellenem van. Mondok egy példát. Pl. főzök, és én úgy gondolom hogy valamilyen hozzátevőből kicsit többet teszek bele, mint anyukánk szokott, már egyből el is mondja neki, ha nincs otthon, mert dolgozik, akkor pedig telefonál neki emiatt. Vagy volt hogy 1 percre kb. csak felsőben néztem ki az udvarra, már azt is rögtön elpanaszolta, mert sajnos meglátta.
Én tesóm is ilyen. Mi ikrek vagyunk. Pl rakok a tűzre, előtte ki kell nyitni alul, különben lobbanhat a láng. A minap elfelejtettem kinyitni és úgy raktam a tűzre. Tesóm egyből elárult. 12 évesek vagyunk.
2022. jan. 13. 21:48
12/23 anonim válasza:
Az hagyján, hogy árulkodik. Óvodás szint, de itt inkább az a fura, hogy egy 27 és egy 32 éves felnőtt ember még otthon lakik. Ha nem így lenne, akkor nem kellene ilyen hülyeségeket megélned:D Nem gondolkodtál a költözésen még ennyi idősen? És a tesód sem?
2022. jan. 13. 22:31
13/23 anonim válasza:
Kihagytad ezt a szokásos hülyeséget hogy "blablabla be kell szállni a rezsibe", "blablabla mamahotel", de persze nő esetében nem mamahotel, mi? Nem mindenki tud azonnal kireppeni a fészekből 18 évesen, de van aki nem is tud. Ezutóbbit személyes tapasztalatból mondom.
Kérdező: A nővéred egy idióta, ahogy anyád is, mert az ő szavára jobban ad, ergó jobban is szereti őt. Nem tudom mi a nemed, de ha férfi, nagyobb az esélye, hogy "jóvanmá ne hisztizzé má, kussolj" lesz a válasz mindig. Én is javaslom a mielőbbi költözést, ha lehetséges.
2022. jan. 13. 23:27
14/23 anonim válasza:
13. Te is a költözést javasoltad, akkor mit kötsz belém? Amúgy 26 éves férfi vagyok, és külön élek, de amíg otthon laktam, addig fizettem a rezsibe. Így illő. Bár ez nem tartozik a kérdéshez. Nem is feltétlen az a baj, hogy otthon laknak még. Nyilván költséghatékony. De azért egy felnőtt embernek törekednie kéne rá, hogy mielőbb léphessen, főleg ha ilyen pitiáner ügyek zajlanak otthon.
2022. jan. 13. 23:32
15/23 anonim válasza:
Hát, nem az én bajom ha te kötekvésnek vetted
2022. jan. 13. 23:42
16/23 anonim válasza:
Csak, hogy tisztán lássunk. Kislány a kérdező!
2022. jan. 13. 23:59
17/23 anonim válasza:
Szerintem egy 27 éves nőt nem lehet kislánynak nevezni, és nem is ő viselkedik gyerekesen, hanem a nővére. El kell költözni, és megszűnik a probléma.
2022. jan. 14. 00:03
18/23 anonim válasza:
10: na igen.... :-D
A pszich. betegeknek nincs betegségtudatuk...
2022. jan. 14. 08:30
19/23 anonim válasza:
18! Pont így értettem. :)
Amúgy szerintem itt (ha igaz a sztori) valami olyasmi lehet, hogy vaskalapos anyuka egyszerűen nem hagyta felnőni a lányait, amíg ebben a szerepben tudja őket tartani addig nála van a gyeplő. Ő a nagy és okos.
2022. jan. 14. 09:34
20/23 anonim válasza:
19: igen, lehet benne ilyesmi... De akkor is abnormális, hogy egy 32éves nő árulkodik.... Mint egy ötéves az óvodában...
Erősen defektes kell hogy legyen, ha ennyi idősen nemhogy menekülne az anyja túlkontrollja alól, hanem éppen becsicskul....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!