Hogy állítsam le?

Figyelt kérdés
Bátyám kábítószerfüggő, rengetegszer jön hozzánk kéregetni, és hiába mondom neki hogy ne jöjjön, meg tanácsoltunk neki elvonót, nem érdekli. Hetente 2x kb csenget, majd kéreget, erőszakosan, hiába mondom neki 10x hogy nem, addig mondja amíg meg nem unom, akkor általában adok neki. Ma pl nem voltam otthon, 4 drogossal ment a lakásunkhoz, barátnőm nagyon megijedt, el is kért tőle nem kevés pénzt. Nem tudom mit tudnék csinálni, már rendesen szorongást ad ez az egész helyzet

2021. dec. 30. 18:00
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

A rehab és a hasonló intézmények is csak akkor működnek, ha önszántából megy oda.

Rendörség, feljelenteni zaklatásért. Ennyi, amit tenni tudsz.

Ezt én, mint drogfüggő mondom neked. Én ugyanezt szoktam az öcsémmel csinálni, igaz ő is drogfüggő. Ennek már nem lesz vége, hacsak nem hozol drasztikus lépéseket.

Ő most nem a bátyád, hanem maga a megtestesült drog. Te sem vagy a szemében a tesója, hanem maga a megtestesült pénztárca.

Persze, csak egy pakkra kell neki pénz vagy egy cigire valóra. De ha az a cigi elfogy, újra és újra vissza fog térni. Mert a drog ilyen.

Megmenteni nem tudod. Ki kell basznod látványosan az életedből, ahoz, hogy ő megmenthesse magát.

2022. jan. 18. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!