Hogy állítsam le?

Figyelt kérdés
Bátyám kábítószerfüggő, rengetegszer jön hozzánk kéregetni, és hiába mondom neki hogy ne jöjjön, meg tanácsoltunk neki elvonót, nem érdekli. Hetente 2x kb csenget, majd kéreget, erőszakosan, hiába mondom neki 10x hogy nem, addig mondja amíg meg nem unom, akkor általában adok neki. Ma pl nem voltam otthon, 4 drogossal ment a lakásunkhoz, barátnőm nagyon megijedt, el is kért tőle nem kevés pénzt. Nem tudom mit tudnék csinálni, már rendesen szorongást ad ez az egész helyzet

2021. dec. 30. 18:00
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Ja, csak volt egy párszor hogy kést vagy fegyvert fogtak másokra. Nem rossz ember, de ha nagyon kattog valaki bármire képes, ettől félek csak
2021. dec. 30. 18:51
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha be akar menni nemhiszem hogy 1 bejárati ajtó fogja megállítani , főleg 1 drogost.

Jelentsd fel a rendőrségen hogy zaklat es fenyeget

2021. dec. 30. 18:52
 13/21 A kérdező kommentje:
Lehet azt kéne, nem tenném fel a kérdést ha egyszerű dolog lenne, megpróbálok valamit
2021. dec. 30. 18:54
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Távoltartási végzésre lenne szükséged, keress rá a neten. Az sem megoldás mindenre, de ha a kezedben lesz, a rendőr tökösebben tud majd fellépni.

Fényképezzél, hangfelvételek is készítsél, és kérd meg a szomszédjaidat, hogy ők is figyeljenek. Ha megszegi, az ő tanúvallomásuk sokat fog nyomni a latban.

A barátnődnek meg kösd a lelkére, hogy ne nyisson ajtót neki!

2021. dec. 30. 19:05
 15/21 anonim ***** válasza:
96%
Addig fog jönni, amíg adsz. Ha nem adsz, nem fog keresni.
2021. dec. 30. 19:11
 16/21 anonim ***** válasza:
83%
Hu, nagyon nem egyszeru a helyzet. Elkoltozes nem megoldas?
2021. dec. 30. 20:23
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem el hogy rendőrség ne csináljon vele semmit, már alap hogy valahol beszerzi a drogot azzal minimum foglalkoznak mert ekreskedelem.
2021. dec. 31. 00:01
 18/21 kovpet ***** válasza:
100%

"Nem rossz ember, de"

De, rossz ember. Azok épp ilyenek.

2022. jan. 1. 18:36
 19/21 anonim válasza:
47%
készits hangfelvételt vagy videot azzal lehet tudnád "zsarolni" hogy feljelented. asszem egész kicsi megfigyelő kamerákat is lehet már venni.
2022. jan. 5. 15:57
 20/21 anonim válasza:
100%
Én tudom milyenek a metamfetamin függők, mivel jó pár évig toltam, nehéz is volt kijönni belőle.Ne nyiss neki ajtót ,mert aki methen van bármire képes. képesek a ház környékén ólálkodni bármeddig, üldözési mániájuk van,csak forgalmas helyen szabad velük beszélni,mert bekattannak bármikor. ha muszály valoban rendört kell hivni
2022. jan. 5. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!