Minek örülnél jobban ?
Figyelt kérdés
Egy kis hugocskának vagy kis öcsinek? Én 20 f vagyok annak örülnék lenne kb 13 éves kis öcsém jól eljátszanék vele, vinnem kajálni magammal, tanítanam csajozni:) de sajnos egyke vagyok mondjuk annyiból jobb hogy enyém lesz apám s anyám összes vagyona ha lesz sajátom de ha meghalnak a szülők egyszer mind az enyém nem kell osztoznim2021. dec. 23. 20:38
1/9 anonim válasza:
Nekem húgom van, 10 év van közöttünk. Anno egy öcsinek jobban örültem volna, de később nagyon jól kijöttünk és belegondolva valószínűleg sokkal jobb hogy lány lett, jobban kijövünk. Ha most választhatnék újra egy lány kistesóm lenne
2/9 anonim válasza:
Van egy bátyám, de gyerekként és kamaszként nagyon örültem volna egy öcsinek is.
3/9 anonim válasza:
Nekem van mindkettő :P
Húgom a fiatalabb, 6 év van köztünk, mikor ovis volt, sokat babusgattam. Öcsémmel 3 év a korkülönbség.
4/9 anonim válasza:
Örülök, hogy nincs fiatalabb testvérem. Nem szeretem a gyerekeket. Amikor anyámhoz jöttek a barátnői, mindig lepasszolták hozzám a buz1 gyerekeiket hogy vigyázzak rájuk amíg ők trécselnek. Elég volt az a fél óra szenvedés. Nem bírtam volna elviselni egész nap.
6/9 anonim válasza:
Egyiket se. Kisebbet főleg nem. Sose akartam testvért. Elég volt azt látni, hogy a szüleimmel hogy b@$ztak ki a drága testvéreik...
7/9 anonim válasza:
Kisebb testvért nem szeretnék, főleg nagyobb korkülönbséggel, de egy bátty vagy nővér jól jött volna annó, aki "betöri" a szüleimet és bevezet a társaságokba.
9/9 anonim válasza:
ez igen! tiéd lesz apád-anyád összes vagyona! ezek ám a nagy dolgok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!