Lebeszélnétek a rákos testvéreteket a természetgyógyászról?
Testvérem végstádiumban van, még foggal - körömmel kapaszkodik az életbe, amivel nincs bajom, támogatom mindenben, de elkezdett természetgyógyászhoz járni.
Őszintén szólva, ennél gusztustalanabb foglalkozás talán nincs is, mert szakmának nem nevezném a kuruzslást. Képesek megkopasztani egy haldokló, mentsvárat kereső beteget, ráadásul igen borsos óradíjjal "dolgoznak". Ember az ilyen?
Már így is annyi kamu vitamint meg csodagyógyszert vetettek meg vele, havi szinten 30-40e Ft.
Ne értsetek félre, nem akarok anyagiasnak, lelketlennek tűnni emiatt, de nem tudok támogatni áltudományokat. Tudom, hogy itt már a tudomány elérte a határát és jobbhíján maradt az alternatív orvoslás, amibe a vegső hitét vetheti, de ezek egytől-egyig a lehúzásra építenek.
Ott a család, a gyerekek akikből lehet erőt meríteni. Célozgattam már rá, de konkrétan nem volt még szívem kimondani, hogy ez tévút és hamis illúzió.
3
Ez nem igaz,onkológián dolgozom és hospice részen is. Van önellátó beteg.
Kérdező.. kemót,sugarat már úgysem kaphat,max.palliatívat,amitől sz.rul lesz.
A természetgyógyászat meg szerinted kuruzslás,mas szerint nem. A hit sokat számít. Ha ő elhiszi hogy segít,fog is. Nyilván meggyógyulni már nem,de lelkileg rákészülni, megnyugodni, vagy épp kevesebb fájdalmat megélni, etc. Haggyátok rá,had csinálja ha neki jó.
12
Az részlegesen önellátó,kedves. :) nálunk az önellátó még cigizni is kijár ;)
Köszönöm a válaszokat.
Szívem szerint egyetértek veletek, más már nem számít, hogy én mit gondolok vagy miben hiszek.
Miért kéne lebeszélni?
Jaj Gyuri, úgyis meghalsz, ne vedd be a kamu vitamint, ami reményt ad arra, hogy kevésbé fájdalmas módon halsz meg!
Tudod ez nem rólad szól és nem a te véleményedről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!