Mit tegyek ha a mostoha testvéremmel közelebb kerültünk egymáshoz?
Most lehet nekik mondani, hogy ne csinálják, mert undorító és mit fognak gondolni az embereket, de ha úgy van, a hormonok győzni fognak.
Egyébként mióta éltek együtt? Kiskorotok óta? Mert akkor azért tényleg elég fura. Ha viszont a szülők csak később jöttek össze, akkor már nem fog a gyerekek között testvéri viszony kialakulni, és ha nem is a legszerencsésebb helyzet, undorítónak nem nevezném.
Azt tanácsolom, gondold át megeri-e. Csak egy futó kaland lenne vagy akár komoly is? Megéri emiatt konfliktusba kerülni a szülőkkel? Ha ezeket a kérdéseket meg tudod válaszolni, akkor tudni fogod, mit kell tenned.
2-es vagyok
Szerintem a legtöbben félreértettek. Nem biztattam őket, hogy csinálják, sőt. De képzeljünk el egy szituációt, mondjuk ahol két 17 éves fiatal szülei összejönnek. És tegyük fel, hogy a két gyerek, akik kvázi idegenek voltak eddig egymásnak, elkezdenek vonzódni egymáshoz. A kapcsolattal semmi baj nem lenne, ha a szülők nem lennének együtt. Ez is egy elképzelhető szituáció, a kérdésből semmi konkrétum nem derült ki. Nyilván kb ez az egyetlen elfogadhatónak mondható (ezen is lehetne vitatkozni) eset, ahol mostoha testvérek között viszony van. Abban viszont nagyon igaza van a hármasnak, hogy ha szakítás lenne a vége, na az maga lenne a pokol.
Ezt a kérdést úgy elküldeném annak a sok PC idiótának, akik ezt a mozaik család nevű hazug bullshitet erőltetik. Ahogy fenteb írják, ne keveredj vele viszonyba, mert ott fogsz sírni, ahol senki se lát.
Összetalálkozik 2 db 16 -17 éves mondjuk hogy kamasz, akikkel közlik, hogy ti mostantól de jure testvérek vagytok. Csakhogy ezt a hormonjaiknak nem mondta el senki. Ezután, mikor megvan a baj, a 2 szülő, akik ketten együtt voltak féleszűek, nem beismerik hogy ezt "Elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon" hanem a csóri gyerekeket hurcolják és szégyenítik meg.
Szóval a lényeg, nektek legyen több eszetek és előrelátásotok, mert ha a szüleitekére vártok, akkor szarban vagytok, mint hóember a szaunában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!