Hogyan mondjam meg neki?
Próbálom röviden elmagyarázni
Szóval tegnap este kölcsönadtam a testvéremnek a telefon töltőt, mert az övé elromlott. Ma lemerülőben van a telefonom, ezért írtam neki messengeren, hogy nem baj, ha vissza veszem a töltőt, azt mondta, hogy semmi baj.
Viszont amikor bementem a szobájába, nem figyeltem a lábam elé, és véletlenül ráléptem telibe a vezetéknélküli fülesére. Szerintem eltört, de nem biztos, de tutira ki fog akadni, ha megtudja, mert 4 hónapig gyüjtött rá.
Kb 6 fele fog hazaérni, addig is van valami ötletetek, hogyan mondjam el úgy, hogy ne haragudjon meg?
Én 17f ő pedig 14l, ha ez számit valamit is.
Nem vagyok 200kg, csak kb 80kg
Egyébként ott volt az asztal közelében, biztos lelökte véletlenül, mert tényleg rendet tart a szobájában...
Őszintén. Visszavittem a töltőt, ráléptem a földön hagyott fülesre, bocsánat.
Legalább annyira hibás, mint te, nem kérhet(ne) számon a saját hülyeségéért.
#6 Kössz a briliáns ötletet...
#5 nekem még sosem volt vezetéknélküli(nem is kell), nem is nagyon értek hozzá, külsőleg semmi baja a dobozának, akkor gondolom magának a fülhallgatónak sincs semmi baja.
Szerintem sincs semmi baja. Csak azért, hogy fedezd magad, ne tedd már tönkre a cuccát az ajtós dologgal! Eddig azt hittük, hogy van benned gerinc, de most már... ez gusztustalan. Te mit szeretnél hasonló helyzetben?
A mobilodhoz nem tudod csatlakoztatni, hogy kipróbáld?
Esetleg talán azt kéne kérdezni a gyakorin, hogy hogy tudod csatlakoztatni, (hogy kipróbáld) Jó eséllyel semmi baja, és a lelkiismeretfurdalást is megúsznád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!