Miért csinál ilyesmiket a húgom? Beszélnem kellene vele erről?
18. A bátyád okosan csinálta. Nem egyből leteremtett hanem megkérdezte higy miért csináltad és mit vársz ettől.
Ebben a konkrét helyzetben szerintem is fura lenne ha a bátty beszélgetne a bizonyos képek miatt, úgyhogy ha anyukád tudja akkor inkább neki kellene ezt megbeszélni a hugoddal. Ha ő valamiért nem fogja csak akkor hozd fel neki te ezt. De valamelyikőtök ek mindenféleképpen kell beszélni vele. Szóval szerintem is szólj anyukádnak először.
#33 szerintem is. (18as vagyok)
Nem tudom, mi játszódott le benne, de az biztos, hogy erősen vissza kellett fognia az indulatait... Azért egyébként külön hálás vagyok, hogy nem a szüleinken keresztül intézte a dolgot, bár úgy látom, ez a kérdéskör már kicsit megosztó. Úgy éreztem volna, hogy mindenki tudja, és anyukám (bármennyire is szeretem őt), biztos, hogy nem tudott volna olyan higgadt maradni, mint a tesóm, illetve egy szülőt könnyebben lepattint egy lázadó kamasz véleményestül, jószándékostul, mindenestül, mint egy testvért.
Hát bocs, de én belehalnék, ha a bátyám kezdett volna akárcsak hasonlóról is beszélni velem.
Szerintem inkább keress egy lányt, akiben a húgod megbízik. Lánytestvér, vagy ha az anyukátok jó fej, akkor ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!