Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért hiszi hogy nincs pénzünk ?

Miért hiszi hogy nincs pénzünk ?

Figyelt kérdés
Valamiért ezt gondolja pedig szép otthonunk van . Normális ruhánk . Ő állandóan rendelgeti a sok ruhát a gyerekeinek , én tudatosabban vásárolok az enyémnek . Sosem kértem tőle de valamiért mégis ezt gondolja. Pedig tudom hogy többet keresünk mint ők .
2021. nov. 15. 17:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Vihar a biliben?

Felajánlotta, hogy ha nincs rá pénzed megveszi neked? Na már most, lehet hogy ő nincs tisztában annyira a te anyagi helyzeteddel mint te az övével, ezért gondolta hogy pénz híján nem vetted meg az áhított holmit. Netán kedves akart lenni, megajándékozni téged? Vagy ő is ugyanúgy benne van nyakig a pénztárcádban mint te az övékben? Ezek persze mind csak feltételezések. Mindenesetre gondolom most nyíltan elmondtad neki, hogy köszönöd szépen, de szerencsére nincsenek anyagi gondjaitok, csak mégsem éreztél akkora vágyat arra a ruhára, és hogy tényleg ne aggódjon, szólni fogsz ha meg lesztek szorulva. Ennyi, a többin kár morfondírozni.

2021. nov. 15. 17:44
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

És?Mondod neki hogy van pénzetek bármire és ennyi az egész

Csak érti ha mondod neki szépen vagy nem?

2021. nov. 15. 18:36
 13/18 anonim ***** válasza:
79%
Egyszerűen utálod a testvéredet. Az, hogy te kapásból rosszat feltételezel annak kapcsán, hogy felajánlotta, hogy ha nincs rá pénzed, megvesz nektek egy ruhát, csak rólad árulkodik negatívan, nem róla.
2021. nov. 15. 19:26
 14/18 anonim ***** válasza:
45%
Meg e vettem? Ez komoly?
2021. nov. 15. 19:52
 15/18 anonim ***** válasza:
90%
Lehet csak kicsit büszkélkedni akar, hogy hát ö megveheti.
2021. nov. 15. 22:15
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Lehet abból szűri le, hogy nincs pénzetek,hogy te tudatos vásárló vagy,és nem szórod csak úgy.

Ellenben egy felajánlás miatt neked sem kellene a legrosszabbra gondolni. Ő csak jó szívű akart lenni veled. Feltéve,ha csak ez az egy eset volt,és nem ment oda a tegnapi kajamaradékkal,hogy éhen ne haljatok....

2021. nov. 15. 22:34
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
A testvéri kapcsolatokban szokott lenni egy status quo. Ez azt jelenti, hogyha régen nekik jobban ment, akkor ez rögzül és mindig a szegény rokon maradsz függetlenül a valós helyzettől. Ez is lehet ok.
2021. nov. 16. 00:58
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert a mennyiségre megy, nem a minőségre.
2021. dec. 30. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!