Mit kéne még csináljak? Marhára elegem van már belőle.
Húgommal van problémám, minden ruhámat pofátlanul elhordja. Többször kértem már, hogy ne vigye el, mert nincs sok ruhám, nem tudok mit felvenni. Meg sem kérdez, viszi amikor nem látom. Az még a kisebbik baj, hogy elviszi, a nagyobbik az hogy nem hozza vissza vagy tönkreteszi. Ha vissza is hozza, akkor koszosan teszi vissza a szekrényembe, tehát megint nem tudom felvenni. Volt pólóm, amit úgy hozott vissza, hogy csupa tinta volt. Volt cipőm, amit úgy hozott vissza hogy kiszakította vagy lehúzta az oldalát. Volt olyan pólóm, amit a barátjának adott. Hétfőn mentem volna randira, kikészítettem a ruhámat az előző este, reggelre eltűnt. Abban ment el iskolába. Abban a ruhában, amit külön vettem a randira. A padlón bőgtem és hívtam édesanyámat, hogy csináljon vele valamit, mert semmit nem tudok felvenni. Azt mondta anya, hogy beszéljük meg egymás közt. Én már próbáltam, de nem hat rá semmi. Nem tudom mit kéne még csinálnom. Zárat nem rakhatok fel. Tudom, hogy csak ruhákról van szó, de annyira hosszú ideje megy már ez, hogy kivagyok tőle. Minden rohadt napom azzal telik, hogy rohangálok a házban és próbálok keríteni valamit, próbálom eldugni amit szeretnék felvenni másnap vagy előkeríteni.
Mit kellene még csinálnom??
11es:Nem csak ruhát lehet tartani gardróbban...
De igen, én is azt csinálnám, hogy zárható bőröndbe dugnám vagy ágyneműtartóba (mondjuk mikor nem vagy otthon megint nem játszik)... Nem is értem, hogy a szülők ezt miért hagyják szó nélkül. Sajnos te hiába mondod húgodnak.
A szobád ajtaját nem tudod kulcsra zárni? Ha nincs hozzá kulcs, akkor az, amit az egyik előző is írt, szereltess fel egy új zárat.
Én a helyedben egyébként már rápirítottam volna a húgodra, nem is kicsit. Így nem viselkedhet, ha meg a szüleid nem csinálnak semmit, vedd a kezedbe az irányítást.
Durva, hogy ennyire eszetlen húgod van középiskolás létére!
Én maximum 12 éves koromig viselkedtem ennyire gonoszan a nővéremmel, nem tizenévesen... De, elismerem, én is megérdemelt volna egy verést!
... és még azt mondják, hogy a lányok korábban érnek! Aha... Persze...
Szerintem is be kéne szerezned egy lakatot, és felszerelni az ajtódra, hogy többet ne tudjon bejönni. Addig pedig a bőröndös megoldás valóban jó ötlet, ami ruha pedig nem fér be oda, beteheted az ágyneműtartóba, komódba, vagy ameddig nem vagy otthon, a paplan alá.
#16 Ennek a válasznak amúgy mi értelme volt, azt meg tudod mondani?
nagyon nem vagyok eroszakos, es el is itelem a verekedest, de biztos hogy lekevernek neki egy pofont, mert nem csak szemetseg de hatalmas tiszteletlenseg is amit csinal.
meg mondd meg neki hogy tetves vagy, szoval remeli elvezte a pulovereidet hordani, mert igy o is elkapta
Ha van olyan cuccod, amit sűrűn vesz fel, akkor szórd be viszketőporral. 😆 Megérdemli..
Egyébként meg állj a sarkadra, hisz te vagy az idősebb. Én tuti zárat szereltetnék a szoba ajtajára.
Csak nekem durva, hogy anyuka sz#rik a lányára? Miert nem tudja megnevelni? Az ilyennek kar gyereket vállalnia... Vagy kellett a szocpol? Nagyon sajnállak, ez rohadt dühítő lehet :(
Én is zárnám a szobaajtót a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!