Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit kéne még csináljak?...

Mit kéne még csináljak? Marhára elegem van már belőle.

Figyelt kérdés

Húgommal van problémám, minden ruhámat pofátlanul elhordja. Többször kértem már, hogy ne vigye el, mert nincs sok ruhám, nem tudok mit felvenni. Meg sem kérdez, viszi amikor nem látom. Az még a kisebbik baj, hogy elviszi, a nagyobbik az hogy nem hozza vissza vagy tönkreteszi. Ha vissza is hozza, akkor koszosan teszi vissza a szekrényembe, tehát megint nem tudom felvenni. Volt pólóm, amit úgy hozott vissza, hogy csupa tinta volt. Volt cipőm, amit úgy hozott vissza hogy kiszakította vagy lehúzta az oldalát. Volt olyan pólóm, amit a barátjának adott. Hétfőn mentem volna randira, kikészítettem a ruhámat az előző este, reggelre eltűnt. Abban ment el iskolába. Abban a ruhában, amit külön vettem a randira. A padlón bőgtem és hívtam édesanyámat, hogy csináljon vele valamit, mert semmit nem tudok felvenni. Azt mondta anya, hogy beszéljük meg egymás közt. Én már próbáltam, de nem hat rá semmi. Nem tudom mit kéne még csinálnom. Zárat nem rakhatok fel. Tudom, hogy csak ruhákról van szó, de annyira hosszú ideje megy már ez, hogy kivagyok tőle. Minden rohadt napom azzal telik, hogy rohangálok a házban és próbálok keríteni valamit, próbálom eldugni amit szeretnék felvenni másnap vagy előkeríteni.

Mit kellene még csinálnom??

2021. szept. 29. 16:37
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
95%

Tépd meg. Komolyan mondom. Más nem fog hatni.

Azért csinálja, mert élvezi, hogy kikészülsz és semmi következménye számára. Legyen következménye.

2021. szept. 29. 16:41
 2/23 anonim ***** válasza:
86%

Vedd el az ő ruháit. Érezni fogja, hogy milyen érzés és hátha megérti.

Plusz így cserélgethettek is majd a ruhák között.

2021. szept. 29. 16:42
 3/23 anonim ***** válasza:
17%
Lopd el te is az övéit. Amúgy alaposan felturbóztad ezt a kérdést, aminek valószínűleg mindössze annyi a valóságalapja, hogy egy ruhádat elvitte és megrongálta.
2021. szept. 29. 16:43
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem tehetsz zárat a szekrényedre? Kaphatók egyszerű, olcsó zárak, felszereled, magadnál tartod a kulcsot, aztán dühöngjön.
2021. szept. 29. 16:45
 5/23 anonim ***** válasza:
16%

Szar kamu. Reggel, amikor elment a suliba, nem láttad/látod, hogy a te ruhád van rajta?

És mi az, hogy nem rakhatsz fel zárat? Miért is nem...?

2021. szept. 29. 16:46
 6/23 anonim ***** válasza:
98%
Fogj egy zsákot amikor nincs otthon és pakold bele a ruháit. Dugd el a pincébe/padlásra, a szomszédhoz, akárhova. A szekrényében meg hagyj egy cetlit, hogy "mivel úgyis az én ruháimat hordod, gondoltam segítek megszabadulni a sok fölöslegtől, a máltaiban nagyon örültek neki". Vagy valami ilyesmit.
2021. szept. 29. 16:46
 7/23 A kérdező kommentje:

Ikeás hatalmas gardróbom van, mindkét oldalon tolós ajtóval. Ha sima fogója lenne, akkor tudnék lakatot rakni rá, de így hogy szerelem fel? Kifúrom mindkét oldalon?

Nem nem láttam, mert én egyetemista vagyok, ő középiskolás. Neki 7:30-tól van órája, nekem 10 előtt nincs egy órám sem ezért én reggel hatkor még nem vagyok ébren.

2021. szept. 29. 16:55
 8/23 anonim ***** válasza:
96%

Ha az ágyadnak van felnyitós ágyneműtartód, akkor abba bele tudod rakni a cuccaidat. Amíg alszol, biztosan nem tudja elvenni.

Illetve lehet kapni nyitásjelző csengőket, ez az éjjeli/reggeli beosonásokat megbízhatóan jelzi.

Ha az ajtód befelé nyílik, elé is tehetsz valamit, hogy ne tudja kinyitni.

A legjobb, ha veszel egy zárható bőröndöt vagy ládát, amire lakatot lehet tenni, és abban tárolod a cuccaidat. Néhányat hagyj kint és szórd be vastagon viszketőporral.

2021. szept. 29. 16:59
 9/23 A kérdező kommentje:
Bőröndöm van!! Ez eszembe sem jutott. Mindjárt megkeresem és bepakolok.
2021. szept. 29. 17:07
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha a szekrényedre nem tudsz záart rakni, akkor a szobaajtódra szerelj fel egyet.

Olyan nincs, hogy nem lehet, egyetemista vagy, nem kiskorú, zárat fel, aztán zárd este, meg amikor elmész is.

Ha anyádnak nem tetszik, akkor mondd meg, hogy azt mondta meccseljétek le egymás között, te így oldottad meg, ha nem tetszik neki, akkor az ő dolga, hogy megoldjha ezentúl.

Ettől függetlenül a hugodat meg kapd el, mert botrány a viselkedése és bár nem kell lesüllyedni az ő szintjére, elmondhatod neki, hogy hasonlóan pokollá tudod tenni az életzét, ha nem ért a szóból, injkább ne akarja azt kipróbálni.

2021. szept. 29. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!