Hogy viseljem el a kötekedő, mártírkodó tesómat aki vissza költözik a közös szobánkba?
Figyelt kérdés
Már nagyon kicsi korunktól kezdve öljük egymást, s mikor ki költözött az volt a legnagyobb megkönnyebbülés s boldogság amit csak éreztem... most viszont kénytelen vissza költözni pár hétre, én pedig teljes stresszben vagyok, ti mit javasoltok, hogyan kell elviselni egy irritáló embert akivel egy fedél alatt éltek? Az kevés hogy ne szóljunk egymáshoz...2021. szept. 5. 22:04
1/14 anonim válasza:
Ki kell bírni, erősnek kell lenned.
2/14 anonim válasza:
Mást mit akarsz? Nem szoltok egymáshoz aztán ennyi.
3/14 anonim válasza:
Töltsd otthon a lehető legkevesebb időt és akkor is próbálj meg másik helyiségbe menni. Akkor csak este meg éjszaka kell kibírni.
4/14 Ékezetes billetyűzet válasza:
Legyetek minél kevesebbet egy légtérben.
6/14 anonim válasza:
Pár hétről van szó, ennyit muszáj kibírni. Próbálj meg nem foglalkozni vele, és keveset lenni otthol. Csak pár hét, menni fog.
7/14 anonim válasza:
Próbáld meg helyrehozni a kapcsolatotokat, lehet neki fel sem tunik hogy mennyire toxic
8/14 anonim válasza:
Pár hét.. hagyjuk már. Pár hétig keveset legyél otthon és ennyi a megoldás.
És amúgy szerintem "egy alombol vagytok" ha már a martirkodast kiemelted, mint tulajdonság...
9/14 anonymousreview60 válasza:
Érdemes lenne utánajárni, mi a baja a tesódnak. Nem mindig mindkét fél a hibás. Nálunk a kis patkány csesztetett engem, mert nem értette, hogy a bátyja miért olyan könyvmoly és stb és miért nem olyan "mint a többiek" (és ő).
A szüleitek miért nem avatkoztak be korábban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!