Normális hogy ilyet mondott nekem a 13 éves öcsém? 16/f
Figyelt kérdés
Bementem öcsém szobájába mert kellett valami erre elkezdi nekem: "Taka van @nyádba" (Taka=Takarodj) Aztmondta ne járkálgassak be hozzá... Most ez így why?2021. szept. 3. 16:35
11/20 A kérdező kommentje:
Kopogtam és utána azonnal benyitottam mert be van dugva a füle és nem hall semmit
2021. szept. 3. 18:10
12/20 anonim válasza:
Bementél kéretlenül egy kistini szobájába, úgy hogy te se vagy sokkal nagyobb mint ő. Mégis mit vártál?
Őrülj, hogy épp nem a kígyót nyúzta, mert akkor egy ideig most még hozzád se szólna... (Bár a reakcióból ítélve, lehet pont azt csinálta (vagy akarta csinálni), csak nem vetted észre.)
13/20 anonim válasza:
"Kopogtam és utána azonnal benyitottam"
Szóval nem kopogtál.
A suli wc-jében is így csinálsz?
14/20 anonim válasza:
"Őrülj, hogy épp nem a kígyót nyúzta" Szegény kissrácot hogy meggyanúsítja mindenki :DD
15/20 anonim válasza:
Én sem örülnék, ha benyitnál hozzám, amikor éppen recsizem.
16/20 anonim válasza:
Szókincsét hol tanulja az öcsike?
17/20 anonim válasza:
TV, iskola, hasonszőrűen nem nevelt haverok?
19/20 anonim válasza:
13 éves, legalább kopogtál és megvártad míg beenged? A 13 évesek már maszturbálnak, had' legyen már magánélete. Jó, lehet ő éppen még nem nyomja a lányokra, de na... Érted? Kamaszodik, hozzá kell szokni, hogy nem rontunk rá.
20/20 anonim válasza:
Kérdezd meg mi baja. Az en ocsem is ilyet mond de ő csak kis kilenc 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!