Lehet hülye kérdés de: a tesómra haragudhatok-e jogosan úgy hogy a házunkba sem fogadom többé ha megbantotta a másik tesomat? Jogos a haragom? A többi lent
Tehát 3an vagyunk testvérek.
Én vagyok a legkisebb de lényegtelen.
A középső tesom férjének családja kaptak 2 zsák cipőt amit a szegényeknek kellene adniuk(segély cipők amit azért kapták hogy a szegényeknek osszák szét) es a legnagyobb tesom ment elhozni a cipőket.
Mondtak neki (akiktől hozta) hogy ezek segély cipők és majd vki elfogja vinni tőlük.
A legnagyobb tesómék eléggé szegényesen mondhatom élnek és a gyerekeik akik már 20évesek választottak a zsákból maguknak mert azok amúgyis a szükségben lévőknek volt küldve és nekik nem lenne annyi pénzük hogy olyat vegyenek.
Igen ám de ezek nagyon drága cipők 50-70e ft os cipők.
Majd az történt hogy a középső tesómekhoz eljutott a zsák cipő és észrevették hogy hiányzik belőlle és a legnagyobbik tesomat mindennek lehordta hogy milyen egy tolvaj stbstb és hogy küldje el nekik azokat a cipőket amiket kivett a zsákból.
Amikor én meghallottam hogy egy cipőt sem akarnak adni a segély cipokbol a tesóm 2 gyerekének, magamban nagyon megharagudtam. Azt is elfelejtettek hogy a nővérem (a legnagyobb) milyen sokszor küldött anno ajándékot amikor neki jól ment és mi a szüleimnél laktunk ,azaz szűkösen éltünk.
Jogos a haragom?
7-esnél a pont!
Nem is érdemes gondolkodni ezen a hülyeségen. Ilyen a valóságban nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!