Mi a véleményetek egy olyan lányról aki egy börtönben lévő fiúval van együtt?
Nem csak a kislány ostoba! Azokról is kell említést tenni, akik nem magyarázzák meg neki, miért helytelen.
.
A másik: "olyan lányról aki egy börtönben lévő fiúval van együtt"
Isten bocsássa meg tudatlanságom, de nem hiszem, hogy Magyarországon van koedukált börtön.
Fiatalkorúakra gondolhatott, ha "véletlenül" került oda akkor hamar megtörik a cigányok és ha élve kijön, addigra mentálisan tönkre megy. Én a 29 évem alatt egy embert ismertem személyesen aki volt büntetve, fiatalkorúként ítélték el először, innen pedig mondhatni csak felfele vezetett az útja, még komolyabb ember lett utcai szinten, hiába járt mentorhoz akinek az a dolga hogy az ilyenek agyában turkáljon hogy a jóra vezesse őket, neki olyan jól használt a mentorálás hogy egy másik csávót annyira összevert hogy annak már családi segítség kellett hogy levadásszák az ismerősömet, cigányoknál meg ugye ismerős az a megoldás ha nem megy egyedül akkor többen fektetik ki. Ilyen dolgokból összejöttek a 3-5 éves büntetések. Egyébként erre azt mondják hogy nem mindenki ugyanabban a kasztban él, valaki erre születik, ez az élete.
Én ugyanúgy beszélek vele ha összefutunk elvégre csak gyerekkori ismerősök vagyunk, de ezekkel nem lehet az életet tervezni, mert sosem lehet tudni mibe kerül bele egy kis pénzért. Ezt az is megérti aki zűrös környéken nőtt fel, a normálisabb ha ilyen közegben is él, igyekszik a jobb életre törekedni.
Egyébként én is látok ilyeneket Tiktokon, hogy ránézésre fiatal lányok (18-20-on évesek) börtönben lévő férfiakkal vannak "együtt". Valaki magyarázza már ezt el, hogy mégis hogy, miért?
Oké, azt tudom, hogy lehet elítéltekkel levelezni, de mi visz rá arra fiatal lányokat, hogy várjanak egy palira 5-10-20 évet, míg szabadul a sittről ?
Főleg mikor gyilkosokról van szó... Szóval nem az elloptam 2 kiflit a boltban, vagy nem adtam számlát háromszor az ügyfélnek emberekre gondolok, hanem az igazi gyilkosokra . Mégis kinek és miért éri meg várni ( pláne, hogy itt a lányok nem is ismerik a csávó "előtte" életét, hogy az úgymond pozitív irányba árnyalja az érzelmeiket)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!