Mit tegyek ha rányitottam a nővéremre miközben a pasijával...(?)
Figyelt kérdés
Kopogtam,de nem mondott semmit ezért gondoltam benyitok,és mindent láttam ,nem akartam oda nézni de őszintén,jó volt látni mennyire szeretik egymást,Szerintem nem vett észre de fura így a szemébe nézni.
Elmondjam ,hogy láttam vagy ne?
2021. aug. 7. 14:21
2/22 anonim válasza:
Legközelebb kopogj hangosan, ne alibiből, hogy kukkolhass.
4/22 anonim válasza:
Te vagy megint a 10+2 éves kisgyerek?...(aki látta ma az érti :D)
5/22 anonim válasza:
Ja, tuti ő az. Legalább addig sem az incesztest "hallgatjuk".
6/22 anonim válasza:
Ez a harmadik ilyen kérdés hirtelen, nem igaz hogy nem ugyanaz írogatja ki.
7/22 anonim válasza:
Fura, én bezárnám ilyenkor a nővéred helyében az ajtót. De ha igaz, akkor ne mondj neki/nekik semmit.
8/22 anonim válasza:
7.harmadik? :O
én azt hiszem csak a második, mi volt még?
9/22 anonim válasza:
Én csak csókolózni láttam a nővéremet a pasijával, de nekem nem volt kimondottan jó érzés látni. Én inkább zavarban voltam, és kínos volt. Főleg, hogy még alig ismerték egymást, de már nyalták-falták egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!