Van erre megoldás ?
18 f vagyok és van egy 8 éves húgom. Amég nem járt iskolába nagyon jóban voltam vele, mindig játszottunk, nevetgéltünk, stb. De amióta iskolába jár nagyon flegma lett, idegbajos, nagyképű, nyávogós stb, és nem lehet hozzászólni szinte.
Hogy mondjak egy példát: megkérdezem tőle, hogy holvan a távirányító full normálisan és ő erre flegmán beszólogat, stb. Pl.: kussolj, ny@morék,és ezek még a szebbek sajnos.. Ilyenkor megkérem, hogy ne beszéljen így ilyesmi, ezután megy panaszkodni anyámnak aki mindig neki ad igazat. Nagyon elvagyok keseredve, segítsetek!
Ui.: elnézést, de ezt nehéz így leirni. 🙁
Van hát! Az anyának nevelni kéne a neveletlen lányát!
Ha én így mertem volna beszélni apámmal, vagy az életem része, akár anyámmal, de akár bárki mással, akkor pofont oszt ki apám, hogy fal adjak a másikat, ebben biztos vagyok - pedig nem verő szülő.
Mondhatsz te bármit, amíg az "úr a háznál", vagyis anyád kvázi támogatja is a viselkedésében a húgodat.
"ezután megy panaszkodni anyámnak aki mindig neki ad igazat"
Ezt hogy kell elképzelni?
"Fiam, nincs azzal semmi baj, ha nyomoréknak nevez a húgod?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!