Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Jogosan haragszom a húgomra?...

Jogosan haragszom a húgomra? Nagyon fáj amit mondott...

Figyelt kérdés

Van egy 4 évvel fiatalabb húgom. Mindketten huszonévesek vagyunk. Ő korán férjhez ment, van egy 2 éves unokahúgom. Minden hétvégén egy teljes napig vagy én vagy édesanyánk vigyáz az unokahúgomra.

Múlt hétvégén mikor elmentünk a gyerekért, egy hülyeségen összeszólalkoztunk a húgommal és a fejemhez vágta hogy nem csoda hogy nincs senkim, mert engem nem lehet elviselni. Nagyon rosszul esett mert volt egy férfi aki éveken át hitegetett, aztán most kiderült hogy közbe barátnője van már egy éve, plusz a friss kapcsolatom nemrég ért véget megcsalás miatt. Szóval a magánéletem eléggé a padlón van, erre még húgom is velém rúg. Közöltem vele hogy szégyellje magát és hogy jó ideig nem kívánok vele beszélni.

Ennek ellenére most úgy tűnik anyám is az ő pártját fogja, hogy valóban kissé hirtelen felkapom a vizet mostanság, és hogy legyek már kicsit belátóbb, miért kell mindig csinálni a feszkót.

Kíváncsi lennék ki mit gondol.

2021. júl. 29. 21:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 anonim ***** válasza:
77%

Hát ha anyukád szerint is sokat feszkózol mostanság, akkor csak van benne valami igazság, nem? Gondolom ezek szerint nem egyszeri eset.

Ez a beszólás meg elhiszem hogy rosszul esett ilyen előzmények után, de nem hinném hogy véresen komolyan gondolta a húgod...

2021. júl. 30. 10:20
 42/79 anonim ***** válasza:
27%
Igen, jogosan. Ha a húgod nem akarja, hogy az utolsó putris c.gányokhoz hasonlítsák, amikor talán ne ordítozzon úgy, mint utolsó putris c.gány. Én csak azt csodálom, hogy ezek után nem szóltál be neki valamit az ő magánéletével kapcsolatban. Ezek alapján nem te vagy az elviselhetetlenebb...
2021. júl. 30. 11:22
 43/79 anonim ***** válasza:
78%
Utolsó, te vagy az a tahó aki azzal a tahó fordulattal jött hogy a kérdező húga "felcsináltatta magát"? Nagyon érdekelne mire föl az undorító hangnemed... (amúgy meg nem mindenki akar nyugdíjas korában is egy kamasszal küszködni, és fiatalon válla gyereket...)
2021. júl. 30. 11:28
 44/79 anonim ***** válasza:
79%

Megmondom őszintén, az egész veszekedésnek köze nincs ahhoz, hogy milyen a kérdező vagy a huga természete. Az egyetlen, amiért számít az annyi, hogy ez bosszantotta fel annyira a hugot, hogy beszólt.

Van nálunk is a családban egy kisholgy, aki kedves, aranyos és okos, szeretnivaló. Sokan nem is értik, miért nincs férjnél, hiszen olyan tökéletes. Annak tűnik. Aztán ha hosszabb időt tölt vele az ember, akkor rájön, hogy vannak olyan dolgai, amiket nem mindenki tud elviselni. Pl elég ragacs típus, ha van pasija, akkor szószerint rajta lóg, max a wcre tud egyedül menni a fickó és hasonlók.

Ha nincs senkije, siránkozik, hogy miért van ez. Próbáltuk már finoman jelezni neki, mi a baj, de nem veszi az adást. Előbb utóbb nálunk is kibukhat egy ilyen "kibírhatatlan a termeszeted" megjegyzés, ha valakinek tele lesz a hócipője vele.

Gondolkozz el, kérdező. Nem mindig más a hibás. Bunkón szolt be, de lehet hogy igaza van. Főleg hogy anyátok is mellette áll.

2021. júl. 30. 11:38
 45/79 anonim ***** válasza:
70%
Nézd, én eddig nem kommenteltem, de tényleg úgy tűnik, hogy a húgodnak tele lett veled a töke már teljesen, és ezért osztott ki. Alátámasztja ezt az is, hogy anyukád is neked mondta, hogy álljál már le a feszkózással. És látod, most sem veszed észre magad, mert megsértődsz, meg kikérsz magadnak mindent, közben meg te magad írtad, hogy ott a kocsinál is te kezdted. Szerintem ne várj buksisimit, hanem tényleg gondolkodj el a viselkedéseden, mert észre sem veszed, de valószínűleg tényleg kiállhatatlan vagy.
2021. júl. 30. 12:46
 46/79 anonim ***** válasza:
22%
43-es, engem meg az érdekelne, hogy ezt az undorító, fröcsögő stílusodat honnan szedted össze??
2021. júl. 30. 12:59
 47/79 anonim ***** válasza:
94%
#46 Nyilván magára vette :D
2021. júl. 30. 13:05
 48/79 anonim ***** válasza:
41%
Ha a húgod szerint nem lehet téged elviselni, miért passzolja le neked a gyereket hetente? Nem aggódik, hogy a gyerekre rossz hatással leszel? Ja annyira megsem vagy elviselhetetlen, hogy lemondjon az ingyen bébiszitter szolgalatról. Kerdező, én tuti nem pátyolgatnám a gyerekét ezek után, bízza olyanra,aki szerinte elviselhető.
2021. júl. 30. 16:13
 49/79 anonim ***** válasza:
37%

Érdekes, 1 szitut tudunk, de mindenki pszichológus egyből. Nem tudjuk a hét többi napja hogyan telik.

Nálunk pl alapból anya nővérem pártját fogta. 3-an vagyunk 2 fiú és nővérem. Mi soha nem nyerhettünk vele szemben. Amikor megszületett az első unoka, nyilván nővérünknék, akkor mi még jobban "összementünk". Nyilván nővérem, ezt a kis ártatlan lelkével mindjárt ki is használta.

Ezt csak azért írtam le, mert én bele tudom magam képzelni a szituba és simán ez is lehetséges.

2021. júl. 31. 07:37
 50/79 anonim ***** válasza:
51%
Az megvan, hogy a kérdező maga ismerte be hogy folyamatosan kötözködik másokkal, és most is ő balhézott, a testvére meg lereagálta a sokadik hisztijét?
2021. júl. 31. 09:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!