Titeket is szivatott az idősebb tesótok? Ha igen, milyen formában?
Figyelt kérdés
Anno nyaranta nővérem vigyázott rám, míg anyunk dolgozott. Én úgy 6-7 éves lehettem, ő meg 16. Általában délutánonként, már ebéd után nem sokkal mindig erőltette hogy feküdjek le délután aludni. Amikor egyszer nagyon nyaggattam, hogy most nem vagyok álmos, úgyhogy játsszon velem, ő kitalálta hogy játsszunk rablósat, amit én akkor nagyon izgalmasnak gondoltam. Hozott egy széket, ráültetett, majd azzal a széles, ezüst ragszalaggal összekötötte a kezemet és a lábamat, majd hozzátekert a székhez. Azt mondta hogy maradjak csendben, mert ha nem viselkedek a rabló beragasztja a szám! Persze 5 perc se telt el már kérdezősködni kezdtem, mire nővérem megunta, és egy nagy csík szalaggal leragasztotta a szám. Kis idő elteltével anyum hazatelefonált, hogy minden rendben van-e, neki azt mondta hogy lefektetett aludni. Fogalmam sincs meddig ültem ott, teljesen eluntam magam, de ez még mindig érdekesebbnek tűnt mintha aludnom kellett volna, és reméltem hogy tesóm legközelebb is játszik velem. Aztán mielőtt elengedett volna, megesketett hogy anyunak nem beszélek erről, ez a mi kis titkunk lesz. Persze mostmár tudom hogy csak le akart rázni, pont mint amikor aludni küldött, de akkor én nagyon komolyan vettem őt, és ettől függetlenül tudom hogy szeretett, és még most is jó kapcsolatban vagyunk.2021. júl. 19. 22:12
11/24 anonim válasza:
Én inkább olvasnék, tévét néznék, a barátaimmal lennék, de ez durva.
Amúgy engem vertek a testvéreim, és idegesítettek mindenféle módon.
12/24 anonim válasza:
Nővérem 12évvel idősebb. Lépten nyomon megviccelt,de nagyon jó tesók voltunk. Most is minden évben 2hetet együtt nyaralunk a családokkal.
Amúgy apukánk rengeteg féle csomót tanított és mi azzal szórakoztunk,hogy hugommal hozzákötöttük a másikat egy székhez. Az nyert aki úgy kötözte le a másikat,hogy ne tudjon kiszabadulni.
Valószinüleg a felnőttkori kötözős fétisünk a párunkal is innen eredhet😐
13/24 anonim válasza:
"Titeket is szivatott az idősebb tesótok?"
Nem, mert nálunk az ilyeneknek volt következménye, így senki sem csesztetett senkit.
14/24 anonim válasza:
6 éves lehettem, amikor az egyik utcában lakó fiúval bicikliztünk. Bementünk hozzánk, majd én elindultam bicóval kifele a kapun, de egyből balra kanyarodtam a fűre. Közben jött egy autó, ami elég durván lefékezett, mert azthitte, hogy kimegyek elé. 2 nő ült az autóban és a szembe szomszédot figyelték, aki épp fecskében nyírta a füvet. Nővérem ezt látta a másik szomszéd udvaráról és évekig zsarolt, hogy elmondja a szüleinknek, ha nem teszem meg ezt vagy azt. Aztmondta nagyon mérgesek lesznek, ha megtudják, ő nem kockáztatna blabla. Én meg bevoltam szarva, pedig ugye nem történt semmi. Pl. esténként ha elaludtam, felkeltett, hogy menjek ki és hozzak neki inni. Ha nemet mondtam, egyből mondta, hogy elmondja. Helyette kellett takarítanom és hasonlók. Végül 10 évesen betelt a pohár és odaálltam apám elé, hogy mi volt. Ő erre közölte, hogy még aznap mondta neki a szembeszomszéd.... :D
15/24 anonim válasza:
Nekem is voltak nővéreim de hiába voltam fiatalabb sokkal, vagyis több fejjel kisebb, így is elbántam velük ... csak akkor szóltak szüleinknek hogy rosszalkodok és velük már nem bírtam el
16/24 anonim válasza:
Nő vagyok, 6 évvel idősebb bátyám van. Kiskoromban rendszeresen ütött, lefogott és lassan az arcomra meg a szemembe csulázott, anyámék meg nem hitték el mert sosem látták. Most 40 éves, és a volt felesége többek között azért vált el tőle, mert vele is ezt csinálta "játékból".
17/24 anonim válasza:
A nővérem néha kisbabának hívott még 14 éves koromban is, mert "az ő emlékeiben én mindig kisbabaként leszek meg".
18/24 anonim válasza:
Biztos vissza adnám neki!Lehet jott a pasija és ke@éltek.Amugy egy 6-7 éves rég nem alszik!
19/24 anonim válasza:
Én a tv mögé állítottam a hugom. Azt mondtam, hogy így benne van a tvbe. 2 órát produkálta magát ott. Kb 3 éves volt 😂😂😂 nekem meg volt 2 óra nyugim
20/24 anonim válasza:
Szerintem ez vicces :D :D én régen kistesomnak adtam el yugioh kártyákat sok pénzért 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!