Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért írkálnak a húgomnak...

Miért írkálnak a húgomnak ilyeneket idegen palik?

Figyelt kérdés

[link]

És nem ez az egy van. Kb. 5 másik is zaklatja. Pedig a húgom még csak 14 ezek a pasik meg 20+

2021. júl. 5. 11:41
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
56%

Nem kell csodálkozni, ahol 14 éves a korhatár, ott boldogok a pedók.

[link]

2021. júl. 5. 13:12
 32/46 anonim ***** válasza:
63%
Fú mennyi olyan perverz nyomorult van itt, aki hasonló módon irkál kislányokra, aztán most védi itt a fajtársait.
2021. júl. 5. 13:23
 33/46 anonim ***** válasza:
81%

Agyam eldobom némelyik választól, komolyan.

Nem, az, hogy üzeneteket kap, nem jelenti, hogy „nem is olyan ártatlan”. Nem is értem, hogy gondoljátok ezt. El merte követni a női testben létezés bűnét, a ribnc!!! akkor már bárki zaklathatja?

Nem, egy 14 évesnek általában nem esik jól a felnőttek figyelme (egy 20 éves az hozzá képest bácsi). Ijesztő. Voltam ennyi idős, emlékszem.

Nem, az, hogy a testvére aggódik érte, nem azért van, mert féltékeny lenne rá, mert ellentétben azzal, amit hisztek, a sokkal idősebb férfiak figyelme nem valami isteni kegyelem, ami értelmet ad a nő létének, hanem ijesztő és/vagy zavaró. Érthető, hogy a nővére ettől meg akarja védeni.

2021. júl. 5. 14:01
 34/46 anonim ***** válasza:
100%

33

Ne magadrol vedd a peldat.

Teged jol megneveltek, meg van annyi eszed.

De a legtobb 13 - 18 eves gyereknek nincs ennyi, es sok esetben a szulok bantalmazzak a gyerekeiket, jobb esetben csak leszarjak, nincsenek barataik, esetleg csunyanak hiszik magukat es jon egy ilyen 40 - 50 eves es maris az onbizalmuk az egekbe szall.

En mar egy csomoszor probaltam itt gyakorin elteriteni ettol a gondolkodastol ilyen gyerekeket, nem lehet. Mennek a fejuk utan, barmit mondasz nekik.

Itt akik okolhatok azok a szulok, hogy nem nevelik meg a gyereket nem vigyaznak ra, meg a kezdemenyezo, termeszetesen.

Es tenyleg az a baj, hogy nem hallgatnak senkire.

2021. júl. 5. 15:47
 35/46 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is irogattak. Alapból a nem-ismerősök üzeneteit olyan helyre rakja az oldal ahol nem látom hogy írtak, csak ha direkt rákattintok arra a fülre. Nézd meg hátha betudod így állítani tesódnak

Volt olyan amit egy év után vettem észre "szia, nagyon szép vagy ismerkedhetnénk-2 nap múlva-akkor ne írj vissza hülye rbanc"

Ezek nem olyanok h évekig írogatnak a semmire. Beszélj a tesóddal hogy ne válaszoljon az ilyeneknek mert veszélyes.

2021. júl. 5. 17:10
 36/46 anonim ***** válasza:
41%

Egy 14 éves csajnak baromi jól esik ha egy 20on éves pasi észreveszi és írogat neki.

Nekem is jól esett.

De tudtam hogy hol a határ.

Néha vissza írtam, hagytam h udvaroljanak. Aztán ennyi.

A hugod ezek szerint már egy ideje beszélget vele. És még mindig él! Nem rabolták el, nem erőszakolták meg!

Tehet okos lány. Tudja meddig mehet ezzel.

2021. júl. 5. 18:28
 37/46 anonim ***** válasza:
16%

30: Nem védem meg. Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján.

És főként: nem lehet bura alatt nevelni, kell neki jó néhány pofáraesés, ami által megtanulja, hogy merre hány méter.

Engem is így neveltek.

#29.

2021. júl. 5. 20:37
 38/46 anonim ***** válasza:
100%
Azt tudod gondolom, meg biztos a húgod is, hogy lehet tiltani embereket, ki lehet kapcsolni, hogy idgenek írhassanak, stb, stb. Nyilván hülye, aki 20 évesen 14 évesekkel akar ismerkedni, de viszonylag egyszerűen véget lehet vetni ennek a dolognak.
2021. júl. 5. 21:50
 39/46 anonim ***** válasza:
60%
Frissebb képet nem tudtál turni netröl?
2021. júl. 5. 22:05
 40/46 anonim ***** válasza:
81%

Minden nőnek van minimum 1 Messenger beszélgetése, ahol egy srác saját magával beszélget...

Ez eddig is így volt, s ez után is így lesz.

14 éves, szóval már nem is néz ki gyereknek (a születési ideje meg gondolom vagy nem pontos vagy nem nyilvános), így meg honnan tudják hogy csak 14?

2021. júl. 6. 13:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!