Akinek testvére van vágyott valaha arra,hogy egyke legyen.? Ha igen,miért?
2 testvérem van akik 9 és 10 évvel idősebbek
bár gondoltam rá milyen lenne, soha nem akartam egyke lenni, sőt inkább örültem volna ha van 1-2 évvel fiatalabb testvérem is
Hát, kamaszkoromban végig azt kívántam, bár ne lenne húgom :) (gondolom, te is ilyen korban vagy)
Hozzá tartozik, hogy a szüleim rontották el a dolgot: igazságtalanok voltak, nem azt mondom, hogy a húgommal kivételeztek, hanem mindig egyikünkkel, aki éppen az aktuális kiskedvenc volt, a másikunk körül meg megfagyott a levegő, volt, hogy napokig nem is szóltak hozzá... így nyilván utáltuk egymást.
Aztán mikor felnőttem, már nagyon örültem, hogy van testvérem, már egyik szülőnk sem él, de mi nagyon jó testvérek lettünk felnőttkorunkra.
Szóval kitartás, idővel szerintem jobb lesz neked is :)
Én is gondoltam már rá nem egyszer,szószerint nyugodtabb életünk lenne,mert kikészít mindenkit,de még apám is párszor mondta már ilyen esetben,hogy minek kellett 2.,annyira undorító viselkedése van az öcsémnek sokszor.
Köztünk 8 év a korkülönbség,én most megyek egyetemre,ő meg az ált.felsőt nyomja. Nálam ez az osztozkodás nem számított,pedig kisebb korban egy ágyban aludtunk egy ideig (ami nagy volt szóval siman elfértünk),de az,hogy suliban kikészültem,majd itthon tőle is kikészültem,mert állandóan kötekedett anyával,meg rá nem lehetett szólni normálisan,az nálam is erősen közrejátszott a mentális megbicsaklásban is,meg egészségügyi gondban is. Semmi közös érdeklődés. Neki mindig kell valami és emellett még hálátlan meg hisztis is,meg én őszintén lányt akartam,vagy iker/idősebb tesót,de ilyen korkülönbségnél még egy húgival is lehet gond lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!