A nővérem bunkó velem, és rejteget valamit. Mi lehet
vele?
Figyelt kérdés
Fekszem a szobámban, nézek ki a fejemből és csak annyit hallok, hogy a nővérem dumál valakinek. Kimegyek, mondom kihez beszélsz? Elkezdi senkihez. Mondom akkor magadba beszélsz igaz? Nem válaszolt. Aztán kimegyek megint hogy na kihez beszéltél. Az érdekelt hogy hangfájlba, vagy itt van valaki. Erre elkezdi: Hogyha tudni akarod igen van barátom de nem fogom neked bemutatni és foglalkozz a saját dolgoddal. De ezt ilyen arrogáns hisztis hangon. Pedig nem kérdeztem a nevét csak azt hogy kinek beszél hogy hangfájlba vagy személyesen valakinek? Erre ő meg ilyen választ ad, és ezzel is kiérdemli magának hogy nem fogok neki semmit elmondani. Én 16F A nővérem 17L
2021. jún. 22. 21:02
1/8 anonim válasza:
Szerintem még csak most ismerte meg a srácot, összejöttek, de még semmi komoly, ezért egyelőre nem akar beszélni róla. Biztos ő is zavarba volt a helyzet miatt és azért mondta egy kicsit bunkón. Azt mondom, hogy nem a legkedvesebb viselkedés, de lehet neki is az egész helyzet új és nem igazán tudja, hogy viselkedjen. Azért ebből nem kell valami nagy veszekedést csinálni.
2021. jún. 22. 21:10
2/8 anonim válasza:
Jézusom.
Mivel ilyen választ ad, pasival.
Ez olyan, mintha hozzád rontanának be, miközben beszélsz valakivel telefonon, hogy "kivel beszélsz?"
Nyilván ha a barátnőddel te is azt akarnád hogy húzzon ki a francba, ne zaklasson.
Amúgy meg a magánügye, azt csinál amit akar, 17 éves.
Ne csinálj már ebből problémát, mindenkinek van olyan dolga, amit soha nem mond el senkinek és nem is fog.
2021. jún. 22. 21:10
3/8 anonim válasza:
Egyébként pedig tényleg semmi közöd hozzá. Nem is tudom, miért kellett felkérdezni. Én is kb hasonló választ adok, ha faggatnak. Szóval nyugi van, nem kell beleavatkozni.
2021. jún. 22. 21:55
4/8 anonim válasza:
Hallottam már beszélgetni a tesómat haverjával mégsem kérdeztem rá, hogy kivel beszél. Letudtam hogy valakivel beszélget, max akkor kérdeztem rá ilyenre amikor azt hittem hozzám szól,de ennyi.
Szállj ki a magánszférájából, ő is hisztisen reagálta le,de te is belelógsz a magánéletébe.
2021. jún. 22. 23:03
5/8 anonim válasza:
Mondjuk elhet kicsit sok neki, hogy ennyire belefurakodsz a friss kapcsolatba.
2021. jún. 22. 23:12
6/8 anonim válasza:
Drágám, a nővérednek a *asza tele azzal, hogy beleütöd az orrod a magánéletébe. Ha nem akar veled erről beszélni, ne erőltesd.
Amúgyis mi közöd hozzá kivel beszélt. Tilos beszélnie telefonon??? Mi vagy te, a börtönőre, felnyomod apunak és anyunak? 17 évesen fiúzhatnál te is, az lefoglalna.
2021. jún. 23. 06:33
7/8 anonim válasza:
Bocs, de a f_sz közöd van hozzá, hogy kivel beszél? Te vagy az aki zaklatod és jogtalanul kérdőre vonod, persze, hogy nem lesz kedves. Az meg, hogy nem köti az orrodra, hogy kivel jár, nem rejtegetés, csak egyszerűen ahhoz sincs semmi közöd.
2021. jún. 23. 09:51
8/8 anonim válasza:
Szerintem a nővére is megmondhatta volna neki szépen emberek vagyunk nem idegbetegek . És mi ez a magánélet mániá? Tőlem is megkérdezték már ,hogy kivel beszélek és megmondtam ,hogy kivel . Le lehet pontozni ,de ez a véleményem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!