Ki- mit szólna, ha a testvére anyagi okokra hivatkozva nem jönne el a gyermeke esküvőjére (mellesleg keresztgyereke)?
Van itt más is, ami szemet szúrt nekem.
A nyitóból idézek:
"sajnos volt egy pár év amikor nem beszéltünk és nem tartottuk a kapcsolatot ( akkor is anyagi dolgok álltak a háttérben, a részéről)"
ILYEN NINCS!!!
Ilyen nincs, hogy valaki anyagi problémák miatt nem tud telefonálni (vagy telefont fenntartani, hogy legalább fölhívhassák), sem e-mailt írni, sem postai levelet írni és feladni. Ez kb. a hajléktalan ember színvonala.
Akkor is ürügy volt a testvérednek, kérdező, hogy anyagiak miatt nem tartja veled a kapcsolatot.
Ahogyan most is ürügy.
Hogy a gyereked hogyan reagálja le, az az ő dolga. Hogy te hogyan, az meg a te dolgod. Én, akármelyikőtök helyében lennék, sose hívnám többet családi eseményre, meg vendégségbe se.
“Megis megveszi, ami fontos”
Bocs, hogy befizetem a számlákat meg veszek kaját. Sőt, netán új ruhákat, cipőt is, mert nem akarok úgy kinézni, mint egy hajléktalan. Képzeld, lehet, ezzel ki is merül valakinél a havi keret vagy épp már erre sem futotta, csak kölcsönből. De azt ugye te sem gondolod komolyan, hogy MÁS ajándéka, ünneplése miatt normális ember hitelekbe veri magát? Ha te olyan beszari vagy, hogy nem mered felvállalni a helyzeted, az a te bajod, veled van gond, nem azzal, aki képes addig nyújtózkodni, ameddig a takarója ér.
Kérdező, neked meg tulajdonképpen mi közöd is van a dologhoz? A gyereked esküvője, az ő vendége, nem a tied. TE mit drámázol? TÉGED személy szerint ki sértett meg? Ne haragudj, de te most csak keresed az alkalmat a hisztire, kötekedésre, drámázásra, hogy te lehess a középpontban, mert téged hogy megsértettek. Nem érzed ezt égőnek a tulajdon gyermeked esküvőjén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!