Annó 5évig voltam gyámja a hugomnak. Anyunk meghalt, apja ivott nem jól jöttek ki. Albérletbe laktunk. Baba korától a viszonyunk nagyon jó volt, kb 13 éves koráig.Újabban fennhangon beszél velem,semmit sem segít . Ez miért lehet? Többi lent
Pár évvel anyánk halála elött már külön költöztem.
19 évesen meg házasodott a húgom.
20 évesen szakítottak, vissza cuccolt hozzám,fennhangon beszél velem nem segít semmit sem :( falun vettem 1 kis házat itt élünk.
Férje ugyan vissza jött mellé,de a lány a modorán mit sem változtatott.
Annó olyan volt mint ha a gyermekem lenne,most lesz..ar!
Itt laknak az alsó részben,ki alakítottam nekik komfortosabbra.
A férje tök normális, a lány ki öltözik +müköröm,soha semmiben sem segít.13 éves kora elött mindenben segített!
Nem tudom mit tegyek,hogy meg bírjam állni hogy ne veszekedjünk.
Meg elöttük az udvar részt sem sepri le.
Bármi gond van, kérdezek valamit,rám mordul,vagy nem foglalkozik velem.
Műköröm? Máglyára vele.
Szegény lány, gondolom elége van abból, hogy egy írástudatlan, buta bátyus rendezze. Nem véletlenül ment férjhez, hogy szabaduljon.
Amúgy ha 5 évig voltál a gyámja, akkor 13 évesen halt meg az anyukája. Vajon miért is változott meg akkor szegény?
3!
Nem derül ki az írásból, hogy férfi vagy nő a kérdező. Meglepo lehet számodra, de húga lehet egy nőnek is.
Az anya meghalt, az apa alkesz. Nem derül ki, hogy 13 évesen halt volna meg az anya. Meghalhatott akkor is, amikor a lány 3 éves volt, onnantól az apa nevelhette őket egyedül.
Adsz neki egy egész hónapot a változásra, és ha nem történik gyökeres változás, fel is út, le is út.
Nehogy már flegmázzon, ha a párjával együtt a saját házadba fogadtad oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!