Mit tegyek anyaként (testvérharc, ideológiai-politikai alapon)?
Két fiam van, 16 és 19 évesek. Egy évvel ezelőtt a kisebbik bejelentette, hogy homoszexuális.
Nehéz volt az egész családnak, mivel keresztényként neveltük őket, de végül a érjem és én is arra jutottunk, hogy a gyerek boldogsága fontosabb, mint a mi elveink.
Viszont a nagyobb fiunk teljesen kibukott, azt mondta, ő nem fog egy fedél alatt élni egy homoszexuálissal, el is költözött. Azóta egyre jobban beleássa magát a szélsőjobboldali politikai aktivizmusba, azt mondta, mindent el fog követni, hogy az LMBTQ-emberekről még csak beszélni se lehessen nyilvánosan.
A kisebb össze van törve, mert korábban nagyon jó testvérek voltak, a nagyobb tombol már egy éve.
Nem bírom.
Van itt még épeszű megoldás?
Pedig a kitagadásnak pont az a lényege, hogy már nem lenne a gyereked, és akkor ki sem tagadtad, mivel már idegen.
Én ugyan így jártam. A féltestvérem szélsőjobbos, és meleg vagyok. Ő ezt nem bírta elviselni. Utoljára 1999-ben hallottam felőle. Apám első házasságából van. Ő sem bírta elviselni,hogy meleg vagyok. Mivel a szüleim elváltak, utoljára 2015-ben hallottam az apám felől. Azóta róla sem tudok semmit.Valójában már 2005-ben megszakítottam volna vele minden kapcsolatot, csak a szüleim 10 évig pereskedtek a lakáson.
Van egy nővérem is. Ő is a féltestvérem, vagyis a bátyám édestestvére. Neki nincs baja a melegekkel, de a bátyja fontosabb számára. Felőle 2002-ben hallottam utoljára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!