Esküvőn újból illik ajándékot adni?
Ilyenkor örülök neki, hogy egy olyan felfogású ember vagyok, hogy életemben nem fantáziáltam esküvőn így ilyen barátokat, párkapcsolatokat is vonzok be. Nem kell félreérteni 6 éve vagyok a párommal, anyukám több mint 20 évig élt papír nélkül a párjával. A testvérem meg 17 éve van együtt és már gyerek is van. A mi családunkban erre így nincs igény
Tudom nem kapcsolódik ide, de olvasom itt, hogy milyen elvárásoknak kell megfelelni. Mit illik vinni, kinek illik fizetni és mit. Mekkora versengés van, hogy ki mit ad. Mennyire meg kell felelni másoknak. Kicsit félelmetes ez, miközben testvérről van szó.
Mégegy furcsa egyáltalán nem ide illő, de hasonlatként eszembe jutott. Olyan ez mint mikor temetésre megyek, és azt beszélik körülöttem melyik családtag sír jobban. Ki milyen drága koszorút csináltatott....
Ez nekem annyira furcsa, mindenről szól csak a lényegről nem. Egybekelek azzal akit szeretek, hűséget fogadok jóban-rosszban, a családom jelenlétében akik örülnek, hogy párt találtam az életben. Erre meg az egész egy stressz, hogy mit gondolnak mások. Miért erről kell szólnia? Kit érdekel mit gondolnak? Tesód biztos nem haragszik meg.
Szia!
Szerintem igen illik esetleg egy hétvégés utazás utalványt ahová ketten tudnak elutazni,vagy háztartási eszközt ilyesmit
"Én adnèk. Legalább annyit amennyibe én kerültem nekik. Vacsora àràt."
Ez eszméletlen nagy baromság. Ha vacsorázni szeretnék, akkor majd én kiválasztom az éttermet, az etelt és fizetek. Ha meghívtak valahová, akkor ők döntötték el a helyet, az etelt és ők fizetnek.
39!
Mondjuk azert, mert ha meghívnak, akkor nem nekem kell állni a saját étkezésem költségét, hanem nekik? Ha nincs rá pénze, ne hívjon meg. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!