Közösen vásárolt ajándékot közösen illik odaadni?
Igen, közösen illik odaadni. De van olyan, hogy nem jön össze.
Hogy mennyire akadnék ki rajta, attól függne, hogy mi miatt alakult úgy, hogy én nem lehettem ott az átadásnál. El tudok képzelni olyan helyzetet, amikor nagyon is rosszul esne - de volt már olyan is, amikor teljesen érthető volt, hogy kimaradtam belőle, ezért kicsit se sértődtem meg.
"Elmondtam neki, hogy rosszul esik, hogy nem gondolt rám a válasz csak annyi volt hogy nekem nincs közöm hozzá."
Hát ezen nagyon kiakadnék, mert nagyon azt mutatná, hogy nem is vagyok fontos neki.
Hát én dög lennék.
Felhívnám anyósjelöltem, hogy csókolom, Mari néni, Jóska egyedül szeretné átadni az ajándékot, remélem, tetszik majd, sokat gondolkoztam és keresgéltem, mire megtaláltam... A pasi meg kapja be.
Csak a pénzed kellett? Vagy egyedül szeretné learatni a babérokat?
Mi is jártunk így, a nagypapáék állítólag nem bírták kivárni, amíg megérkezünk és odaadták az unokahúgomnak a közösen vásárolt biciklit.
Úgy, de úgy örült neki! - mesélték. Pedig mi is szívesen ott lettünk volna és láttuk volna az örömét. A hét végét kellett volna megvárniuk.
Nem szoktam dédelgetni a sérelmeimet, de ez azóta is az eszünkbe jut és hasonló helyzetben mi mindig megvárjuk az ajándékozótársat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!