Mennyire más ikernek lenni, mint nem-iker testvérnek?
Figyelt kérdés
Kérdezem én, a kíváncsi egyke :)2021. máj. 25. 13:23
1/4 anonim válasza:
Semennyire. Nekem nincs az az "igazi" ikerkapcsolatom az ikremmel, mint a legtöbb ikerpárnak, gondolom ezért. Nagyon ellentétes személyiségek vagyunk. A bátyámmal (8 év van köztünk) szorosabb a kapcsolatom és többet beszélek, mint az ikremmel. (Mindhárman külön élünk már)
2/4 anonim válasza:
Érdekes kérdés, a lényege ugyanis az, hogy tud-e valaki egyszerre iker meg nem iker testvér is lenni, hiszen úgy valóban képes lenne összehasonlítani.
3/4 anonim válasza:
Anyukám sokkal közelebbi kapcsolatban van a neki ikertesójával.
De ugyanígy, barátnőméknél is három lány vsgy, egy ikerpár ebből, és midkét iket inkább a harmadik lányhoz húz.
4/4 anonim válasza:
Nekem egy testvérem van (a sok közül), akivel olyan, mintha ikrek lennénk. Minden rejtett gondolatát látom, ahogy ő is az én gondolataimat, befejezzük egymás mondandóit stb. Nagyon egy hullámhosszon vagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!