Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mért féltékeny a nővérem, egy...

Mért féltékeny a nővérem, egy olyan csajra akinek "csak" a melle nagyobb?

Figyelt kérdés
Szóval ezt leszámítva nem jobb csaj nála, de a nővérem majd meg pukkad amikor meglátja.

2021. máj. 15. 22:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
31%

A 10-es valaszoloval értek egyet! Szerintem a nagy lobogó csecs nem szép.. Én is sokkal jobban szeretem a kisebb, formás, feszesebb melleket mint a nagyobbat.

Nem is értem az egyik válaszolót aki azt írta, hogy azok mondjak ezt akik nem kellettek jó nőnek, meg irigyek… Nem tudtam, hogy egy nő attól lesz jó, hogy nagy mellei vannak. De Te biztos a nagy szilikon mellű nőkre buksz..

Egyébként a kérdésre is válaszolva. Szerintem lehet kicsit önbizalom hiányos a nővéred, pedig amiket leirtàl nem lenne oka. Remeljuk a pasija dicséri mindig, hogy erősítse az önbizalmat. 🙂

2021. máj. 16. 04:08
 12/17 anonim ***** válasza:
Vegyen a nővéred super push up cicifixet. Nem ördögtől való dolog az.
2021. máj. 16. 07:45
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Biztos vagy benne, hogy pont a melle (vagy bármilyen formában a teste) miatt "pukkad meg"? Mert ha nem emlegeti a "csöcseit" meg a "tőgyeit", akkor biztos nem a mellekről van szó, hanem egész másért utálja.

Egyébként is kell hogy legyen más oka IS, nem fúj senki egy másik lányra csak a nagyobb melle miatt. Talán érte már a nővéredet hátrány azzal a lánnyal szemben. Lehet, hogy az a csaj jobban bejött valakinek, vagy általában fiútársaságokban ő a téma, hogy milyen jók az ütközői, és hájpolva van, a nővéred meg mellőzve. De az is lehet, hogy a csaj a nagy mellei miatt jobb nőnek képzeli magát a nővérednél, és ezt ki is fejezi, nővéredet meg idegesíti a fölényeskedése.

2021. máj. 16. 08:26
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert a nővérednek meg az esze kisebb...
2021. máj. 20. 14:25
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld dicsérni kicsit, hogy megjöjjön az önbizalma!

Például: "Á, ne aggódj, hiszen Julinak "csak" a melle nagyobb! De neked van nagyobb orrod, lábad és feneked!"

2021. máj. 21. 07:48
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert a faszija vele ugratja.
2021. máj. 25. 15:14
 17/17 anonim ***** válasza:

máj. 16. 02:49

Szó szerint.

Tényleg van olyan hogy azért hogy piros pontot szerezzen valaki valakinél tényleg elkezdi fikázni a nyilvánvalóan szebbet. De az is relatív kinek mi a szép

2021. aug. 3. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!