Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Lehet gond abból ha két tini...

Lehet gond abból ha két tini testvér egy szobába lakik, mert nincs lehetőség arra hogy külön legyenek?

Figyelt kérdés
Szexuális fejlődés tekintetében érdekelne főként

2021. ápr. 14. 17:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
9%
Megtanulnak egymástól ezt-azt, legalább nem egy kapcsolatban kell kínlódni vele. Gond nem lehet, ha van eszük.
2021. ápr. 14. 19:12
 12/21 anonim ***** válasza:
71%
mi is egy szobában vagyunk néha veszekszünk de tök jól megvagyunk
2021. ápr. 14. 19:19
 13/21 anonim ***** válasza:
57%

Világ életemben saját szobát akartam, de még akkor is hármunkat egy szobába zsúfoltak, mikor szüleim építtették az új házunkat.

Húgom hamar ki lett onnan túrva, azóta is a szüleimnél alszik egy matracon 16 évesen, mi meg öcsémmel kamasz korunkra nagyon megutáltuk egymást. Nem volt privát szféránk, más volt a napi rutinunk, én korán aludtam volna, ő hajnalig gépezett, én korán keltem, ő sokáig aludt, nem mertünk egymás mellett öltözködni, készülődni reggelente, így mindig sorbanállás volt, hogy el tudjunk készülni suliba. Időnként kizártuk a másikat, máskor összeverekedtünk, egy idő után öcsém már kést tartott a párnája alatt, és azzal fenyegetett, hogy éjjel belém szúrja. Anyáméknak persze hiába árulkodtam, tojtak rá, ennek a bulinak ott lett vége, hogy egy újabb fenyegetőzés során kivettem tesóm kezéből a kést és a szeme előtt felvágtam vele az ereimet. Anyám akkor vette el tőle, meg ki kellett költöznie a nappaliba aludni. Most, hogy elment öcsém egyetemre, azonnal ment albérletbe, hónapok óta haza sem jött, nem is tartjuk a kapcsolatot. Mostanában anyám meg engem rúgdosna el itthonról, mert kell húgomnak is saját szoba, ha elköltöznék innen (de miből?), akkor neki is lehetne végre.

Nem, baromira nem jó ötlet a közös szoba. Mindenkinek joga van a saját szobához, privát szférához, nyugalomhoz!

2021. ápr. 14. 21:34
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem mindegy hogy két fiú vagy két lány vagy egy fiú egy lány.
2021. ápr. 14. 22:23
 15/21 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem túlélik. ha nincs más , akkor szívás. De mondjuk nemtom,ilyen vékony falat esetleg lehetne behúzni közéjük, vagy egy elválasztófüggönyt,vagy pl egy ilyen tolóajtót, hogyha ők is akarják. Én nem értek ezeknek a megvalósításához, kivitelezéséhez.

Viszont tudok olyan családot, hogy emeletesház, két lakószoba volt, többi konyha meg ebédlő, azok is picik, meg vékony folyosó. Na, és ott tehát a két lakószobából az egyiket ott megfelezték.

2021. ápr. 14. 23:11
 16/21 anonim ***** válasza:
87%
Nyilván fel lehet nőni, de nem túl egészséges. Páromék így voltak, közös szobában ellenkező nemű testvérek és gyűlölte, alig várta, hogy elmehessen otthonról.
2021. ápr. 15. 09:05
 17/21 Tepfal ***** válasza:
70%
Nagyon sok butaság hangzik el itt, már ne haragudjatok. Ti laktatok tiniként egy szobában ellenkező nemű testvérrel? Én igen, és a mai napig (25/N) ennek vannak negatív következményei. Egy tininek szüksége van magánéletre, egy térre, ahol el tud különülni, ahol kisérletezni tud saját magával, a határaival, a szexualitásával, maszturbációval, stb. Ennek a hiánya igenis okozhat komoly problémákat, főleg, ha a testvérek ellenkező neműek. Ha van rá lehetőség, legyen a gyerekeknek saját szobája. Nyilván nem a közös szoba a legrosszabb, ami valakivel történhet, de ha van rá ésszerű lehetőség, akkor igenis meg kell lépni. Még ha az csak annyi is, hogy van egy kis kamra, ahol az ember egyedül lehet, ha akar.
2021. ápr. 15. 18:41
 18/21 anonim ***** válasza:
56%
#13 két fiú testvér nem mert egymás előtt öltözni? Ez azért már eleve furcsa...
2021. ápr. 16. 09:47
 19/21 Tepfal ***** válasza:
70%
18# Mert a magánélet annyiból áll, hogy öltözködsz? Szerintem a legkevesebb probléma az, hogy öltözni kell a másik előtt, mert az nem gáz. Maszturbálni mondjuk igen, és az is ugyanolyan természetes igény egy tizenévesnél.
2021. ápr. 16. 16:02
 20/21 anonim ***** válasza:
64%
mondjuk én azt sem értem hogy minek vállalnak úgy több gyereket ha nem tudnak elég helyet biztosítani nekik. én is egy szobában kezdtem húgommal, de anyámék úgy építették fel a házukat, hogy a tetőteret be tudják majd építeni mikor külön szoba kell nekünk. és így is lett. de aki egy másfél szobás házba/lakásba szül többet, az mit érez?? majd elfélnek a sarokban, élére állítva?
2021. ápr. 16. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!