Mit csináljak a bátyámmal? Miért viselkedik velem így?
A bátyád vagy szívatott, vagy nem normális és identitászavara van. Utóbbi esetben pszichiáter. Amúgy igen, pontosan azt kéne tenned, amit leírtál, megmondani a bátyádnak, hogy heteroszexuális vagy és a barátnődet csak megnyugtattad, mert zaklatott állapotban volt.
Ne haragudj, de ilyen kérdést minek kell feltenni, ha a kérdésben megválaszolod saját magadnak a kérdésed? A többihez meg csak annyit, hogy senki másnak nincs köze a szexuális életedhez, csak annak, akivel osztozol rajta.
Látom kezdenek elharapózni a kommentek, pedig nem írt a lány arról, hogy erőszakra biztatta a bátyja a havert. Idézem: “szedjen fel”, nem pedig kapjon el vagy teperjen le. Szóval ácsi, kedves kommentelők. Ettől függetlenül ez egy idióta dolog a bátyjától, és jól nem sülhet el akkor sem, ha történetesen sikerül a terv, és nem jófej a haver.
Kérdező, nem akarok tanácsot adni neked, hogy mit tegyél, alapvetően jó ötlet lenne tisztázni a félreértést a bátyáddal, meg azt, hogy egy barom, amiért ilyen tervet eszelt ki, már bocsánat. viszont valami oka csak volt annak, hogy a haverral azt beszélted meg, mondja azt, hogy sikerült a dolog. Félsz a bátyádtól???
Szüleitekkel nem tudsz beszélni?
Olyantól kellene tanácsot kérned inkább, aki ismer téged és a bátyádat is, nem pedig vadidegenektől itt a neten. Tudom, ha zárkózottabb típus vagy, nehéz dolog ilyenekről bárkivel beszélni, de az sem megoldás, hogy a szőnyeg alá söpröd, és hazudozol ill. mást hazugságra biztatsz.
Hát én már itt kevés dolgot értek. Egyrészt igen, az elsőnek igaza van, csak az a baj, hogy itt, GYIK-en mindenki ezt csinálja.
Másrészt meg, miért nem bírsz kiállni magadért Kérdező? Ehhez a bátyádnak semmi köze, ahogy le is írtad! És ha leszbikus lennél, akkor mi lenne? Mit ártanál te azzal a bátyádnak, hát köze nincsen a te nemi életedhez vagy identitásodhoz. Miért kellett azt hazudni, hogy lefeküdtetek a haverjával? Így már azt hiszi, hogy minden az ő kis gondolatai szerint megy. El tudom képzelni milyen ember lehet a bátyád, és sajnállak is miatta, de tudnod kell, hogy így, hogy meg sem beszéled vele, semmi nem fog változni.
Alapból a te dolgod, de azért azt sem értem miért titok hogy hetero vagy. Miért kell titkolni ha nem szégyelled?
Meg kellene előzni a többi ilyen hülyeségét a tesódnak, tehát ebben az esetben szerintem is el kellene mondanod neki hogy nem vagy leszbikus.
Igen, rosszul döntöttél. Mert semmivel se lesz jobb hogy most mindenki abban a hiszemben lesz hogy a haverja csak úgy megdugott. Így most mindenki azt fogja hinni hogy könnyen kapható vagy. Engem ez jobban zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!