Ez sok segítség lenne?
Figyelt kérdés
Szeretnék nyomtatni, de nincs nyitva semmi.A Testvéremnek van nyomtató papír stb. Nincs otthon mert dolgozik. Anyunak van kulcsa hozzá. Mondtam neki menjünk fel. Nevelőapám szerint ne buzásoodjak ott. Tényleg drága és nagy kérés ez?#nyomtatás #segites.
2021. márc. 28. 08:07
21/23 anonim válasza:
Ha a családom a tudtom nélkül a lakásomba járna tutira balhét csapnék. Nincsenek kitiltva, bármikor jöhetnek, csak szóljanak előtte, vagy ha nem vagyok itthon, írjanak messengeren, jogy fent voltak XY dolog miatt.
22/23 anonim válasza:
Azt hittem, valami iskolai dologhoz kell, és azért akarod nyomtatva, hogy tanulhass róla, kihúzgálhasd, stb. De ilyesmiért?! Eszembe nem jutna ilyen nem munka/skola dolog miatt máshova bekunyerálni magam, az meg végképp nem, hogy a tudta nélkül bemenjek más lakásába és kiszolgáljam magam! Téged farkasok neveltek, hogy ekkora tahó vagy 20 évesen?! Anyádnak nyilván vészhelyzetre kapott kulcsot, nem azért, hogy bármelyik családtag kérdés nélkül bemászkáljon és kiszolgálja magát a nővéred holmijából!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!