Ez sok segítség lenne?
Figyelt kérdés
Szeretnék nyomtatni, de nincs nyitva semmi.A Testvéremnek van nyomtató papír stb. Nincs otthon mert dolgozik. Anyunak van kulcsa hozzá. Mondtam neki menjünk fel. Nevelőapám szerint ne buzásoodjak ott. Tényleg drága és nagy kérés ez?#nyomtatás #segites.
2021. márc. 28. 08:07
11/23 anonim válasza:
Azért, mert az engedélye nélkül akarsz odamenni és használni a tulajdonát.
12/23 anonim válasza:
Akkor ez rohadtul nem sürgős. 1 napot már csak tudsz várni. Holnap nyit minden
13/23 anonim válasza:
Amugy meg a kérés nem nagy és tesód ha végzett a munkaval biztos segít.
Ebbe az esetbe én nem engedném h anyám kulcsával bemenj várd meg míg haza érek.
14/23 anonim válasza:
Elég gáz, ha nem érzed, mi a baj a "csak bemegyünk"-részével.
Egyáltalán, minek nektek kulcs az Ő lakásához???
15/23 anonim válasza:
Kérdező, ezek szerint ha lesz lakásod, neked tök oké lesz ah csak úgy bemászkálnak a tudtod\engedélyed nélkül, és használják a dolgaidat?
17/23 A kérdező kommentje:
20.
2021. márc. 28. 10:38
18/23 kovpet válasza:
Ennyi idősen azért elfogadhatnád a magántulajdon és a magánszféra sérthetetlenségének fontosságát.
19/23 anonim válasza:
Nagyon fontos egy pólóra nyomtatás hallod. Ilyen esetben meg sem kérdezném a tesómat, mivel ez nem létfontosságú dolog. Inkább érdeklődj tőle, hogy mikor lesz otthon, mert szeretnél egy szívességet kérni tőle. Nem is értem, miért akarsz te úgy bemenni a lakásába, és használni a dolgait, mikor nincs otthon.
20/23 anonim válasza:
Mivel ennyire nem sürgős megvàrnàm míg haza ér, és akkor kèrdeznèm meg, vagy várj holnapig. Neked sem esne jól ha valaki a lakàsodban jönne menne, míg te nem vagy otthon. Remélem tudod, hogy ez kicsit gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!