Nővéremmel lakok, ő jóval idősebb nálam, inkább anyáskodós a kapcsolatunk. Nem merek lemenni a konyhába enni konkrétan tőle, mert állandóan néz hogy miből és mennyit eszek, és rohadt idegesítő. Leülök és kinézi a számból a kaját, hogy jaj ez milyen guszta, miért nem ezt eszel miért nem azt ezel, blabla. Múltkor már rámordultam emiatt és megsértődött, de tegnap ugyanúgy nézett mikor lementem enni, úgyhogy megvárom mindig amikor elmegy itthonról vagy kint van az udvaron és csak akkor eszek, hogy ne lássa. Mit tegyek szerintetek?
Én minden alkalommal kicsapnám a balhét. Majd ha kellően megsértődik befejezi
2021. márc. 10. 10:04
3/12 anonim válasza:
Esetleg fogyókúrázik és ő nem ehet, azért csinálja?
Nekem akkor csinálta ezt a nővérem amikor kicsi voltam és ő fogyózott. Mindig mondta hogy mit egyek, meg hová harapjak, mert ő oda harapna ha tehetné :D
2021. márc. 10. 10:11
4/12 A kérdező kommentje:
Igen fogyózik, és tiszta idegbeteg az éhésgtől. De már évek óta ezt csinálja.
2021. márc. 10. 10:19
5/12 anonim válasza:
Én közölném vele, hogy a táplálkozási zavara az Ő problémája és lesz szíves nem kivetíteni rám.
Fogyókúra > ön-éheztetés > táplálkozási zavarnak minősül, mivel nem adja meg a teste számára elegendő tápanyagot.
2021. márc. 10. 11:02
6/12 anonim válasza:
És persze, hogy idegbeteg, mert éhezik.
2021. márc. 10. 11:02
7/12 anonim válasza:
Kérdező, szeirntem a baj nálad van, nyakon felül.
Kit érdekel, hogy idegbeteg vagy sem? Éhes vagy, és eszel. Kész-passz.
Miért törődsz azzal, hogy mit pampog melletted??? Ereszd el a füled mellett!
2021. márc. 10. 11:10
8/12 anonim válasza:
Tálcán vidd fel a kaját a szobádba, ha kérdi, kénytelen vagy, mert kinézi a szádból az ételt a saját éhsége miatt, ezért többé nem a konyhában eszel. Pont.
2021. márc. 10. 11:19
9/12 anonim válasza:
7-es, amikor non-stop ezzel bctatnak, meg kinézik a szádból a kaját te tudsz jóízűen enni?
Mert én pl hlyét kapok tőle, irtó bunkóság és zavaró. Folyamatosan az az érzésed, hogy a másik kunyerálni akar.
2021. márc. 10. 11:40
10/12 anonim válasza:
Biztos nem véletlenül csinálja. Vár rá, hogy meddig bírod, mikor jutsz döntésre, hogy bérelt szobába költözöl tőlük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!