Miért irigy még mindig rám a bátyám amikor már rég lehagyott?
Az egyetem végéig én voltam a népszerübb. Ö soha nem mert semmit, félénk volt. Utált engem pedig mindig rendes voltam vele, segítettem neki. Lett egy jó állásom, ö otthagyta az egyetemet idö elött. Még irigyebb lett. Csinos barátnöim voltak, ö prostikhoz járt a szüleinktöl kapott pénzen. Én még mindig jól keresek, de ö meg berobbant a semmiböl. Teljesen véletlenül ütötte meg a jackpotot. Egy munka kapcsán átverték, nem fizették ki, majd nagy nehezen Bitcoinban kapta meg a pénzét amin jót nevettünk. 2011 volt, 20-at kapott. Ezt beváltotta 2017-ben kb. 130 millió forintért. Innen indult. Azóta tözsdei guru lett belöle ezen felbuzdulva. Milliókat keres rajta. TSLA, ETH, BTC, GME, stb. Összvagyona 2 milliárd forint körül van. Modell kinézetü-diplomás menyasszony, luxusautó, újbudai ház, utazás az elsö osztályon, mindene megvan.
Ennek ellenére engem irigyel a mai napig, velem versenyez! Csak kiegyenlítetlen ez a verseny. Hiába keresek 1 millió nettót, sehol nem vagyok hozzá képest. Mégis állandóan nekem bizonygatja magát. Már nem is nagyon keresem, de felbukkam kéretlenül hogy felvágjon az új autójával és kütyüjeivel.
Miért csinálja ezt még mindig? Pedig elismertem mindig is, most is! Mindig megdicsérem milyen jók a cuccai. Már mondtam azt is, hogy “bárcsak nekem is ilyenem lenne”, hátha erre vágyik. De azóta is versenyez.
#9: nemto'm miert, de pontosan ugyanezt gondoltam amikor a 20 BTC sztorija elokerult meg hogy utana tozsdeguru lett, meg a 'bennfentes' tudasra utalo reszvenynevek a sima ceg- meg termeknevek helyett.
@Kerdezo: lehet hogy ezzel a dumaval a szomszed 16 eves szoke p*csat el tudod kapraztatni, hatha beenged a bugyijaba (nem fog), de a felnottek koze keves lesz.
Azért versenyez mert ő a bátyád. Általában az idősebb az aki sikeresebb szokott lenni és valószínűleg ez bökte a csőrét.
Én is irigykednék ha az öcsém mindenben jobb lenne.
Irigykedés, versenyez, lehagy ... a te narratívád alapján nálad is megvan a versengés elég rendesen. Ezzel együtt szerintem sem ez kéne, hogy a fókuszban legyen nálatok: mindketten letettetek az asztalra dolgokat, képesek voltatok egzisztenciát teremteni, sikeresek vagytok: el lehetne engedni ezt a dolgot,hogy kinek megy jobban a szekér. Pláne egy olyan országban, ahol pillanatok alatt változhat a helyzet: születik egy olyan törvény, amely a szektor 99.9999999%-nak a bedőlését okozza, "egyetlen szereplő" viszont bámulatosan jól alkalmazkodik a megváltozott körülményekhez, stb.
Ezt már lefociztátok, srácok. Járjatok inkább önismeretre, vagy csak szimplán focizni meg sörözni. Én ezt dobnám be a helyedben, ha legközelebb leszáll a kert végében az új kopterral meg a playmate-el. :) (bocs, nő vagyok és csípős nyelvű)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!