Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért irigy még mindig rám a...

Miért irigy még mindig rám a bátyám amikor már rég lehagyott?

Figyelt kérdés

Az egyetem végéig én voltam a népszerübb. Ö soha nem mert semmit, félénk volt. Utált engem pedig mindig rendes voltam vele, segítettem neki. Lett egy jó állásom, ö otthagyta az egyetemet idö elött. Még irigyebb lett. Csinos barátnöim voltak, ö prostikhoz járt a szüleinktöl kapott pénzen. Én még mindig jól keresek, de ö meg berobbant a semmiböl. Teljesen véletlenül ütötte meg a jackpotot. Egy munka kapcsán átverték, nem fizették ki, majd nagy nehezen Bitcoinban kapta meg a pénzét amin jót nevettünk. 2011 volt, 20-at kapott. Ezt beváltotta 2017-ben kb. 130 millió forintért. Innen indult. Azóta tözsdei guru lett belöle ezen felbuzdulva. Milliókat keres rajta. TSLA, ETH, BTC, GME, stb. Összvagyona 2 milliárd forint körül van. Modell kinézetü-diplomás menyasszony, luxusautó, újbudai ház, utazás az elsö osztályon, mindene megvan.

Ennek ellenére engem irigyel a mai napig, velem versenyez! Csak kiegyenlítetlen ez a verseny. Hiába keresek 1 millió nettót, sehol nem vagyok hozzá képest. Mégis állandóan nekem bizonygatja magát. Már nem is nagyon keresem, de felbukkam kéretlenül hogy felvágjon az új autójával és kütyüjeivel.

Miért csinálja ezt még mindig? Pedig elismertem mindig is, most is! Mindig megdicsérem milyen jók a cuccai. Már mondtam azt is, hogy “bárcsak nekem is ilyenem lenne”, hátha erre vágyik. De azóta is versenyez.

2021. febr. 28. 10:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
98%

Hogy miért azt nem tudom de azt igen hogy én is ebben a helyzetben vagyok. Annyi hogy nálam az unoka tesóm csinálja ezt, meg a család. Mindenki azthiszi hogy nekem milyen könnyű. Közben semmit nem tudnak az életemrol mert nem is akarnak. A legjobb barátnőm is utál.

22l

2021. febr. 28. 10:22
 2/19 anonim ***** válasza:
94%
Lehet hogy mindene meg van, csak pl szeretet nincs.
2021. febr. 28. 11:06
 3/19 anonim ***** válasza:
91%
Valószínűleg mert nem arra vágyik, hogy elimserd a kütyüjeit meg megdícsérd, hanem, hogy testvérként és emberként kapcoslódj hozzá. A versengést pedig te is gerjeszted, hiszen te is partner vagy benne. Én voltam a népszerűbb, lehagyott..stb..stb. Te pont így hasonlítgatod magad minden szempontból hozzá, mintha verseny lenne. Modell kinézetű, diplomás barátnő (még a méretét esetleg leírhatnád, hogy biztosak legyünk benne, hogy ez már "csúcskategória").. Ez igen! Kérdezted amúgy tőle valaha boldogok-e?
2021. febr. 28. 11:12
 4/19 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem nem te vagy az, aki ebben a sztoriban kulcstényező, hanem a tesód, és az ő önbecsülése. Neki kellene magán dolgoznia ehhez, te nem tudsz ezem helyette.

Lehet, hogy elhívnám amolyan lealjasodósabb közös piálásra, hadd jöjjön ki belőle "az őszinteség"... Nekem anno bejött ez a saját bàtyám esetén, bár más probléma állt köztünk, és én nő vagyok, valamint más generáció is feltehetően - de ettől még működhet.

2021. febr. 28. 11:57
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Kettes válaszoló mit ír lehet abban van a kulcs. Megvan mindene vagyon, egy raktárnyi luxus cucc, jól kinéző menyasszony stb... Lehet a menyasszonya is csak a vagyon miatt van vele, meg persze a tesód i a pénzéből összekotorta magát külsőre és ezért néz ki jól. Ha mégis téged irigyel az nem a pénzed miatt meg a vagyonod miatt van, hanem egyszerűen látja hogy neked biztosan sokkal jobb barátaid vannak, sokkal boldogabban élsz, Ő meg nem. Az hogy anyagi szempontból panaszkodásra oka nincs, lehet hogy boldogság terén nagy bajban van mert hiányzik a szeretet. Nyilván a menyasszonyától sem kapja meg azt amit vár vagy nem is tudom, vagy lehet olyan barátokra vágyik akikkel el is lenne.
2021. febr. 28. 12:38
 6/19 anonim ***** válasza:
71%
Te írtál ki róla kérdést, szerintem itt neked keserű a szőlő, azért hánytorgatod a múltat.
2021. febr. 28. 12:53
 7/19 anonim ***** válasza:
85%

Nem lehet, hogy arra irigy, amit te önerőből értél el, mint például a jó fizetés, barátok, elvégezted az egyetemet stb., míg ő kb. a szerencsének köszönheti ezeket.

Ő milyen egyetemet hagyott ott és te milyen egyetemet végeztél el?

2021. febr. 28. 13:37
 8/19 anonim ***** válasza:
81%
Az, hogy dícséred amikor neked közben nem tetszik, amit csinál, felesleges pozitív megerősítés. Szerintem üljetek le megbeszélni, hogy ki mit gondol, érez, mert ezt ti fogjátok tudni, nem mi.
2021. febr. 28. 14:24
 9/19 anonim ***** válasza:
79%
Szép történet, napi mesemondó feladatod is megvolt.
2021. febr. 28. 14:34
 10/19 anonim ***** válasza:
79%
Ez nem más, mint rivalizálás, tipikus pasis "farokméregetés", de ez részedről is megvan, hiszen számon tartod a testvéred vagyoni helyzetét, a modell külsejű menyasszonyt, foglalkoztat, hogy mivel keresi a pénzt, stb, stb. Sok ember számára akkor értékes valaki, ha luxus holmikkal rakja magát körbe, nálatok ez a szemlélet alakult ki és folyton lesegetitek egymást, ki a "sikeresebb".
2021. febr. 28. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!