Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak az öcsémmel,...

Mit csináljak az öcsémmel, aki csak úgy elment a barátnőjével?

Figyelt kérdés

Az öcsém, akinek van egy barátnője kb 2 éve, az most fogta, és elment otthonról (elvileg) a barátnőjéhez, és azóta nagyon flegmán ír 1-2 sort, de semmi értesülés róla. Ő 20 éves. De kvázi aggódunk, hogy most mi van, mert eddig anyukámmal élt, folyton számítógépezett, amit itthon hagyott, és így elég necces a helyzet. Se egy szia, se egy elvittem otthonról a ruháimat, semmi... csak ha nagyon ritkán válaszol hogy: "aha", "majd hazamegyek", stb. Ennek már vagy 2 hónapja..

Ilyenkor mit kell csinálni? Anyukám (főleg) aggódik.

2021. febr. 20. 18:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
94%
Ennyi, kérdező! 🙄
2021. febr. 20. 21:30
 12/15 anonim ***** válasza:
32%
Nagyon rossz a kapcsolatotok. Eddig kellett volna jó tesónak lenni, mindkét oldalról.
2021. febr. 21. 09:36
 13/15 anonim ***** válasza:

Féltestvéred, szóval? Anyád gyereke ő is egyáltalán, vagy nevelőapád részéről "tesó"?

Egyébként 20 éves, azt csinál, amit akar.

2021. febr. 21. 11:20
 14/15 A kérdező kommentje:

Jaah, neem amolyan jó testvérek vagyunk, szeretjük egymást, és segítünk ha kell... persze lehetett volna mindig mit fokozni, én nagyon szerettem volna... de sajna mindig a gép elött ült, és hiába voltam jó fej, és nagyon kedves, akkor sem volt más a célja, csak a játék..😁

De valóban lehettünk volna jobb tesók is, és igen, anyumtól közös tesó, az apja lelépett még mikor kicsi volt... de mi nagyon jók voltunk hozzá, de főleg anyánk. Ami érthető is, csak megjön az esze... azért ezt a sok támogatást, segítséget, családi jóllétet így maga mögött hagyni nem lett volna szabad így...

De hát végülis tényleg azt csinál amit akar, mi csak reménykedünk, hogy jól van, es nem lesz semmi baja...

2021. febr. 21. 11:51
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha hatan vagytok testvérek, és nem egy palotában éltek, akkor a zsúfoltság elől lépett le.
2021. ápr. 23. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!