Mit tegyek? Van rá sztetek esély, hogy a testvérem kinövi ezt? 17.f
Ikrek vagyunk de nagyon durván más a felfogásunk amivel nem is lenne baj de ennek így tényleg minden lesz itt a végén csak jó nem.
Igazából, hogy úgy mondjam ő egy olyan ember aki mindig szeret mindenkit hasonlítani mindenhez meg kategóriákba sorolni az embereket.
De nem úgy, hogy ez egy csicska az egy nagy forma hanem mintha egy foci bajnokságban lennénk.
Ő így létrehozta magában ezeket a kategóriákat, hogy ki megye 1,2,3
Meg NB3,2,1 így az ismerősi körében és, hogy ki milyen szinten van.
Magát például megye 1-be sorolta.
Csak, hogy egy példával szemléltessem, hogy megértsétek
Volt neki egy barátnője MÁSFÉL ÉVIG akit egy ilyen NB3-ra tartott (ezt nyilván neki nem mondta akkor de én tudtam mert hát mindennap beszélünk meg együtt élünk meg amúgyis tudom milyen) és megismerkedett egy olyan lánnyal aki nála NB1 és szemrebbenés nélkül másfél év után belemondta a szemébe a csajnak, hogy vége mert megismertem valakit aki sokkal magasabb szinten van mint te.
És mindenhez ilyen a felfogása ez csak egy példa volt.
Volt olyan is például, hogy egyszer ketten elmentünk moziba és film végén azt mondta, hogy áhh mekkorát alakítottak ezek már, hogy mi jó nagy csicskák vagyunk hozzájuk képest kb mintha megye 3-as akarna egy meccset játszani egy NB1-el.
De még van ebből vagy 100 millió ilyen.
És nagyon féltem, hogy ebből később lehetnek elég nagy problémái.
Istenem, hát ez kva jó, már a kérdés leírása is jó volt, de a kérdező 7-es kommentjén már sírva röhögtem, szinte előttem van a jelenet :D
Figyi, őszintén szólva ha kikerül az életbe, megkapja a kis pofonjait aztán magához tér, nagyon gyerek még, azért gondolkodik így:)
Amúgy én valamiért ezt nem önértékelési gondnak gondolnám.
Mert nem arról van itt szó, hogy mindenki jobb nála hanem arról, hogy mindig mindenkit elhelyez a fejében valahova és jaaaa az megye 2 kis amatőr jaaa az NB2 na az nagyon ott van.
Volt például olyan is, hogy mit akarsz tőlem te kis amatőr bu.zi egy senki vagy hozzám képest de olyan is van akinek meg úgy behódol, hogy szinte letérdel elé.
Nem azt mondom amúgy, hogy nincs logikája amúgy csak nagyon rossz.
A lány akire lecserélte az exét az tényleg egy mocsok szép lány sztem is szebb mint az exe de azért most másfél év után csak így véget vetni egy kapcsolatot csak azért mert találtam egy szebbet külsőleg sztem oltári nagy felelőtlenség.
Mert oké ezt nyilván nem lehet így kimondani de egy ilyen kapcsolat áll már eltelt annyi idő, hogy meglehetett volna annak az esélye, hogy tényleg kitartsanak nagyon sokáig egymás mellet jóban rosszban.
Nem értem ezzel mi a baj. Én is mindenkit besorolok mindenféle kategóeiákba, sőt tudat alatt minden ember ezt csinálja, bár én nem sűrűn beszélek erről.
Nem értem miért gondolod, hogy rossz lenne ha valaki ezt tudatosan mérlegeli. Elemzésnek hívják ezt. Segít tisztábban látni ha tudatosítjuk, minek ol a helye. Pl a brátnősnél is, tudta, hogy a máisk lánnal egy sokkal minőségibb kapcsolatot tudnának alkotni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!