Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Magyarázkodjak még a hugomnak...

Magyarázkodjak még a hugomnak vagy felesleges?

Figyelt kérdés

Párommal 14 éves korunk óta vagyunk együtt. 3-4 éve megromlott a kapcsolatunk,köze volt annak is h mindkettőnknek elsök vagyunk minden téren. Sokat beszélgettünk és mivel szeretjük egymást lelki társak vagyunk úgy döntöttünk hogy nyitott kapcsolatban fogunk élni. Mindent megbeszélünk ezzel kapcsolatban nincsenek sértett érzelmek,tehát az egész kölcsönös bele egyezés. A kapcsolatunk jobb is lett azóta.

Az a gond hugom meglátott engem mikor egy másik férfival volt találkozóm. Most zsarol hogy mondjam el a páromnak vagy ő fogja és megkeresi a férfit is akivel látott elmondja az ő párjának hogy velem csalja az ura,gerinctelen vagyok stb...

Annyit mondtam neki hogy a magánéletembe ne avatkozzon bele és nincs köze a sexuális életemhez.

Párom szerint elkéne mondanom neki h mi így élünk igy jó nekünk de én nem érzem úgy hogy ennyire be kéne avatkoznia az életembe.

Mit tanácsoltok,avassam be hugomat?

2021. febr. 13. 06:16
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem ne foglalkozz a hugoddal. Nincs mit beszelnetek a temarol. Esetleg annak a ferfinak jegyezd meg, hogy van egy bolond ismerosod, aki netan zaklathatja, de ne is szoljon hozza ha netan ilyen tortenne. Ennyi, nem kell tobbet foglalkozni az uggyel.
2021. febr. 13. 07:26
 12/38 anonim ***** válasza:
73%
Mondd meg a tetyinek, hogy nyugodtan mondja el a párodnak, ő meg mosolyogjon a képébe és ne szóljon egy szót se. Majd pont egy ilyen zsarnok kis gyíknak fogok magyarázkodni a magánéletemről, persze. Menjen a francba.
2021. febr. 13. 07:43
 13/38 anonim ***** válasza:
82%

12 vagyok

Miért kéne egyébként felvállalniuk? A nyitott kapcsolatok szerintem a társadalom jelentős részének szemében elítélendőbbek, mint a meleg kapcsolatok. Kapnák folyamatosan a beszólásokat, kritikát, kéretlen tanácsokat, lesajnáló nézéseket, mint ahogy az itteni hozzászólóktól is. Én se reklámoznám, mert nem akarnám a fentieket és a partneremen kívül senkinek semmi köze a magánéletünkhöz.

2021. febr. 13. 07:46
 14/38 anonim ***** válasza:
79%

4-5-7-es: ti nyiltan "felvállaljátok" a szexuális életeteket mások elött?

Értve ez alatt, hogy mikor, mennyit és hogy vagytok együtt? Kizártnak tartom, mert a szex mindenkinek magánügye, ami csak rá meg a partnerére tartozik, és ebbe a kérdezö általi helyzet is beletartozik!

2021. febr. 13. 07:55
 15/38 anonim ***** válasza:
87%

Kati, ugyan nem rad tartozik, de a Pisti meg en nyitott kapcsolatban elunk. Fogadd el, mert ezzel le is zárom a témát.

Ennyi

2021. febr. 13. 07:56
 16/38 anonim ***** válasza:
35%

14, én felvállalom 🤷‍♀️

Nincsenek titkaim.

2021. febr. 13. 08:00
 17/38 anonim ***** válasza:
61%

A magyar nyelvben szexuális van, nem sexuális..... kiráz a hideg, mikor vki így használja ezt a kifejezést, egy izzadt pokhasu szatír ugrik be mindig róla.

Megéri itt mindenki a pénzét amúgy, jó kikezelést majd a nemi betegségekhez.

2021. febr. 13. 08:17
 18/38 anonim ***** válasza:
63%

Mi a baj a tesóval? Nálatok az a normális, ha senki se beszél senkivel a családból? De dugni azt mindenki mindenkivel, az rendben.

Hasonló helyzetben hogy vélekednél, ha tudja a testvéred, hogy megcsal a párod, de nem szól neked, mert magánügy, hogy kivel kefél a sógora.

Nyugodtan le lehet pontozni mínuszba, de amíg a tesó úgy tudja, hogy a testvére és a párja monogám kapcsolatban él, addig erkölcsileg teljesen normális a hozzáállása. Ráadásul nem a párjához fut árulkodni, mint egy óvodás, hanem megadja a lehetőséget a kérdezőnek, hogy ő öntsön tiszta vizet a pohárba.

Amíg a kérdező sunnyog, és nem tisztázza a helyzetet, addig szokjon hozzá, hogy lesz még ilyen. Nem lehet a nyitott kapcsolatot úgy "nyíltan felvállalni", hogy nem szégyell más férjével mutatkozni, miközben ki tudja, hogy ki mit gondol két hűtlen emberről. De azt nem meri elmondani senkinek, hogy nem csal meg senkit, nyitott kapcsolatban van. Ez mennyivel cikibb, mint a látszat?

2021. febr. 13. 08:44
 19/38 anonim ***** válasza:
63%
Mondd meg a húgodnak, hogy azt mond és annak, amit és akinek akar, de gusztustalan dolog belemászni más magánéletébe. Aztán ha elmondja a párodnak, majd koppan, ha látja, hogy együtt maradtatok. Én értem, hogy azért nem akarod elmondani neki, hogy nyitott kapcsolatban éltek, mert nem akarod, hogy ezen csámcsogjon, meg szétkürtölje a rokonságban olyanok között, akiknek még ennyi közük sincs az életedhez. Ritkítsd a találkozásokat a húgoddal.
2021. febr. 13. 08:57
 20/38 anonymousreview60 ***** válasza:
42%
Mondd meg a húgodnak, hogy most nyitott kapcsolatban vagy a pároddal, és ezt annak mondja el, akinek akarja. Ezzel rólad le van pattintva, a párod lepattintja, a szeretőd elküldi a francba, annak a neje meg a véresbe. Koppan a húgod, akiből eszerint a b@szatlanság beszél, akkorát, hogy a fal adja a másikat.
2021. febr. 13. 09:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!